Annonce
Erhverv

Byudvikling højt på den politiske dagsorden

Pia Offer Madsen (V) er medlem af Assens Byråd. Arkivfoto: Daniel Kofoed

Den seneste tid har det kommende ”Multitek” ved havnen i Assens været genstand for debat, og lad mig slå det fast med det samme: Bygningen og pladsen foran er startskuddet til en gennemgribende forskønnelse af Assens bys havnenære områder og til opgradering af kommunens øvrige byer.

Byrådet har fuld fokus på byudvikling, og selvom budgetterne ikke ligefrem vokser ind i himlen, vil vi kunne mærke effekten af, at vi har ansat en bylivskoordinator og en bosætningskonsulent. Samtidig afspejler budgettet for dette og kommende år en prioritering af byggegrunde, reparation af veje, turismefaciliteter, kulturaktører og spot på butikslivet og udvikling af vores byer i tæt samarbejde med lokalrådene. Vi og vores besøgende skal kunne handle og nyde et måltid mad i vores byer, begejstres af kulturen, færdes sikkert på vejene og bo hvor og som vi vil.


Annonce

Vi står nu med et smukt, rummeligt og stærkt projekt, som fortjener begejstring og opbakning.

Pia Offer Madsen.


Multiteket er udsprunget af et generøst tilbud fra Realdania-fonden om at skyde 10 mio. kr. i at skabe liv i tomme bygninger i vores købstad. Dette med et krav om, at Assens Kommune matcher beløbet. Deraf de 10 mio. kr. som byrådet valgte af afsætte i et økonomisk trængt anlægsbudget, fordi en attraktiv købstad gavner hele kommunens økonomi.

Vi står nu med et smukt, rummeligt og stærkt projekt, som fortjener begejstring og opbakning. Det er det første, store skridt hen imod en attraktiv havn, der modsat de typiske bolighavne, der skyder op andre steder, bliver et godt miks af kultur, natur og boliger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Trods glohedt ejendomsmarked: Ingeborg kan ikke sælge sin historiske ejendom

Annonce