Annonce
Middelfart

Byrgesen Auto i Odense udvider med ny afdeling på Vestfyn: Køber 40 år gammel bilforretning i Nørre Aaby

Nørre Aabys mangeårige bilmand Kris Petersen døde i december efter længere tids kræftsygdom. Forretningen er nu solgt til Byrgesen Auto i Odense, der åbner deres nye afdeling på Vestfyn med Per Blæsbjerg i spidsen. Foto: Søren Gottwald 
Byrgesen Auto i Odense udvider med ny afdeling i Nørre Aaby efter Kris Petersens død.

Nørre Aaby: Byrgesen Auto i Odense udvider nu med en afdeling på Vestfyn og har overtaget Kris Petersen Automobiler i Nørre Aaby. Forretningen kom til salg, da byens mangeårige bilmand, Kris Petersen, 2. december sidste år døde 72 år gammel efter længere tids kræftsygdom.

Det bliver den 58-årige Per Blæsbjerg, som skal stå i spidsen for Byrgesen Auto i Nørre Aaby. Han ejer den nye afdeling sammen med Morten Jensen, der overtog Byrgesen Auto i Odense for næsten 30 år siden.

Per Blæsbjerg fortæller, at han er stolt over at være med til at videreføre Nørre Aabys mere end 40 år gamle bilforretning.

- Kris gik desværre bort efter en længere kræftsygdom, men jeg nåede at drøfte planerne med ham og familien inden da, og det er jeg utrolig glad for i dag, fortæller Per Blæsbjerg.

Annonce

Overvejer reparation af cykler

Den mekanikeruddannede Per Blæsbjerg har ikke kun arbejdet som svend men også undervist mekanikerlærlinge på teknisk skole og senest været medejer af automobilværkstedet Lange Jørgensen i Odense.

Han fortæller, at Byrgesen Auto fortsætter som Bosch Carservice værksted i Nørre Aaby, ligesom man er på Thujavej i det sydvestlige Odense.

- Det er et kædesamarbejde omkring indkøb af reservedele og markedsføring for selvstændige værksteder, forklarer Per Blæsbjerg.

I første omgang satser de nye ejere på at få godt gang i værkstedet i Nørre Aaby, men man overvejer også at benytte udstillingen og forpladsen til salg af brugte biler, som Kris Petersen gjorde det.

De har desuden tanker om at tilbyde reparationer af cykler.

- For der findes jo ikke en cykelhandler i byen længere, siger Per Blæsbjerg, der privat bor i Kerte og derfor ikke har langt til arbejde fremover.


Kris gik desværre bort efter en længere kræftsygdom, men jeg nåede at drøfte planerne med ham og familien inden da, og det er jeg utrolig glad for i dag.

Per Blæsbjerg, afdelingschef


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Odense For abonnenter

Jura-professor klar til kamp: Klinke-strid kan ende i retssag mod Odense Kommune

Annonce