Annonce
Kerteminde

Byrådspolitiker vil have det blå flag tilbage til Kerteminde

De Radikale vil gerne bruge de penge, det koster at få det blå flag tilbage til Kerteminde.Arkivfoto: Vibeke Volder
De radikale ønsker det blå flag tilbage til Kerteminde. Det er en lille investering i forhold til den store effekt, siger Sanne Stemann Knudsen

Kerteminde: Man har skulle spejde langt efter det blå flag i Kerteminde i år.

Det var nemlig sparet væk. Men hvis det står til byrådspolitiker Sanne Stemann Knudsen (R), skal flaget tilbage til næste år.

- Hos de radikale mener vi, at det er en lille udgift i forhold til den store positive signalværdi, det sender. Vi er sikre på, at de penge tjenes mange gange ind igen, forklarer hun.

Sanne Stemann Knudsen mener, at det blå flag koster omkring 100.000 kroner, men har valgt at undersøge sagen nærmere.

- Jeg har lavet en forespørgsel til administrationen, så jeg præcist kan få at vide, hvad det koster.

Annonce

Klandrer ikke nogen for besparelserne

Selvom Sanne Stemann Knudsen synes, at det er på tide at få det blå flag tilbage, så bebrejder hun ikke nogen for besparelserne.

- Det var her, man valgte at spare, og jeg har selv været med til at spare på ubehagelige områder, så jeg klandrer ikke nogen for det. Men vi er overbeviste om, at den her investering kommer mange gange igen, siger hun.

Det var miljø- og teknikudvalget, der valgte at spare tre millioner kroner på veje, strande, blomsterbede og ukrudtbekæmpelse. Det gik udover det blå flag, som blev vurderet for dyrt at have.

En turismemagnet

Når Sanne Stemann Knudsen siger, at det er en investering, der er godt givet ud, mener hun, at det blå flag bliver bemærket. Både blandt de lokale og turister fra både ind- og udland.

- Det handler både om, at vi kan lokke turister til, men også om, at lokale vælger at holde deres ferie herhjemme. Det kan det blå flag være medvirkende til, og derfor er jeg sikker på, at det er en god investering. Om hvorvidt det er realistisk at få det blå flag tilbage, svarer Sanne Stemann Knudsen:

- Det håber jeg. Jeg tror på, at vi i fællesskab godt kan finde de penge. Det handler jo ikke om en politisk ideologi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce