Annonce
Assens

Byrådsmedlem overrasket over borgmesterkandidats udmelding om 'dysfunktionelt' byråd: - Hvad skal rettes op på?

Ib Walther Jensen sidder i byrådet i Assens Kommune for Venstre. Foto: Assens Kommune

Jeg blev dog noget overrasket over Poul Erik Svendsens (borgmesterkandidat for S i Assens Kommune, red.) udmelding om klimaet i Assens byråd i onsdagens Fyens Stiftstidende.

Det er jo en gammel sag, som længe er lagt bag os. Et gammelt mundheld siger, at når krybben er tom bides hestene. Vi havde i 2018 og 2019 økonomiske problemer og måtte spare alle steder. Det vil jo give nogle skarpe debatter.

Nu har vi fået rettet økonomien op igen, og jeg synes, at vi de sidste to år alle har arbejdet godt sammen i en rigtig god tone.

Annonce

Ydermere er der med den nye udligningsordning også blevet plads til forbedringer på både børne/unge- og ældreområdet, og det glæder mig, at vi også i udvalgene her har en god og frugtbar debat om, hvordan vi kan gøre tingene bedre for vores borgere.


Jeg synes, at vi de sidste to år alle har arbejdet godt sammen i en rigtig god tone.

Ib Walther (V)


Heldigvis er vi ikke enige om alt, og det er vel i den sidste ende, det der med forskellige input giver de bedste resultater.

Så Poul Erik Svendsen, det håber jeg ikke, du vil prøve at lave om på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Måtte fyre medarbejder, da plejehjem fik forbud mod at handle i Brugsen: Nu tager brugsuddeler hatten af for politikerne

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce