Annonce
Odense

Byrådsmedlem og tidligere skoleleder død: Olav Rabølle Nielsen blev 63 år

Inden Olav Rabølle Nielsen blev byrådsmedlem, var han i en årrække skoleleder på Humlehaveskolen i Vollsmose. Foto: Vibeke Volder

Byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Odense Kommune, Olav Rabølle Nielsen, er sovet stille ind efter kort tids sygdom. Det sker en måned efter, at han blev genvalgt ved kommunalvalget. Han blev 63 år gammel.

Den mangeårige skoleleder på Humlehaveskolen i Vollsmose og byrådsmedlem i Odense Olav Rabølle Nielsen er død. Det skriver hans enke, Mette Severin, i et offentligt opslag på Facebook.

- Mit livs kærlighed Olav Rabølle Nielsen er i dag sovet stille ind efter kort tids sygdom. Jeg og familien melder ud, når vi kender datoen for begravelsen. Godnat min elskede, står der i opslaget.

I kommentarfeltet har hundredvis af mennesker allerede givet deres sorg og støtte til kende i løbet af de få timer, opslaget har været oppe. En af dem er den tidligere socialdemokratiske borgmester Anker Boye, der kalder Olav Rabølle Nielsen for "et dejligt varmt menneske med overskud til andre end sig selv". Også den radikale rådmand Susanne Crawley sender en kondolence og skriver, at "Odense har mistet et fint menneske med det største hjerte."

Annonce

Fokus på de udsatte

Olav Rabølle Nielsen har siddet i Odense Byråd for Socialdemokratiet helt frem til sin død og var endda opstillet nederst på listen ved det nylige kommunalvalg, hvor han også blev valgt ind.

Han dedikerede sig i arbejdslivet særligt til udsatte unge, både som skoleleder i Vollsmose, kommunal kontaktperson for familier med anbragte børn og i sit politiske virke, hvor han blandt andet har været formand for Tvangsfjernelsesudvalget i Odense. Derudover var han en ivrig tilhænger og frivillig kraft i fodboldklubben B1909.

Olav Rabølle Nielsen var gift og far til fem. Han blev 63 år gammel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Gense live-læsermøde: Minister besvarede fynboernes spørgsmål inden trafik-forhandlinger for milliarder

Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Annonce