Annonce
Middelfart

Byrådsmedlem i debatindlæg: "Rehabilitering" bør fremgå af det nye sundhedscenters navn

Byrådsmedlem for Venstre Kent Mosgård mener, at sundhedscentrets navn skal afspejle, at rehabiliteringsindsatsen opgraderes. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Lokaldebat: Igennem noget tid har Middelfart Kommune haft fokus på at styrke det nære og sammenhængende sundhedsvæsen i samspil med Region Syddanmark. Det har i det nyligt vedtagne budget for 2020 givet sig udslag i en beslutning om at etablere et sundhedscenter i Middelfart til godt 70 millioner kroner.

Under 2. behandlingen af budgettet på byrådsmødet mandag 5. oktober tilførte borgmesteren en ekstra dimension ind i omtalen, da han benævnte projektet ”Middelfart Sundheds- og Frivillighedscenter”.

Med tillægget af frivilligheden følger vi opfordringen fra Venstres regionrådsformand, Stephanie Lose, som allerede i slutningen af 2019 var ude i et læserbrev og tale for at prioritere frivilligheden ind fremtidens nære sundhedsvæsen.


... vi skal gå skridtet videre og fremover kalde det kommende sundhedscenter for ” Middelfart Sundheds-, Rehabiliterings- og Frivillighedscenter” i benævnte rækkefølge.

Kent Mosgård (V), byrådsmedlem


Den prioritering er Venstre Middelfart enig i. Prioriteringen af frivillighed skal dog ikke overstige prioriteringen af fagligheden i det nye sundhedscenter. En faglighed, der skal sikre en sammenhængende indsats for sundhed og velfærd.

Så når nogle nu er i gang med at ” lege” navneleg for det nye sundhedscenter for at vise handlekraft over for frivilligheden, synes jeg da, vi skal gå skridtet videre og fremover kalde det kommende sundhedscenter for ” Middelfart Sundheds-, Rehabiliterings- og Frivillighedscenter” i benævnte rækkefølge. En opgradering af rehabiliteringen i Middelfart Kommune har for Venstre været en væsentlig prioritet at få med ind i det nye sundhedscenter, og derfor bør det også fremgå af navnet for det kommende center.

Venstre forventer i øvrigt, at dette store projekt etableres med tværpolitisk samarbejde – det bliver store projekter ofte bedst af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce