Annonce
Middelfart

Byrådsmøde skal holdes online

Onsdag i næste uge skal der være byrådsmøde. Men det bliver i en ny online-udgave. Og byrådssalen vil formentlig stå tom - medmindre borgmester og direktion sender herfra. Foto: Peter Leth-Larsen.
På onsdag 30. marts skulle byrådet have holdt møde - og borgermøde - i Husby Forsamlingshus. Borgermødet er udsat, men byrådsmødet bliver gennemført i en online-version, som der stadig bakses med modellen for.
Annonce

Nordvestfyn: På onsdag skal politikerne i Middelfart Byråd holde møde.

Egentlig skulle det have foregået i Husby Forsamlingshus og været indledt med et borgermøde, men den del er udskudt til bedre tider. Men selve byrådsdagsordenen skal politikerne igennem.

- Vi skal gennemføre vores byrådsmøder. Det er en del af den demokratiske styring af landet også i en krisetid som den her. Det har vi fået besked på fra Indenrigsministeriet, fortæller borgmester Johannes Lundsfryd (S).

Normalt skal et byrådsmøde være åbent for offentligheden - og for pressen. Men den del er Middelfart Byråd nødt til at gå på kompromis med til det kommende møde. For grundet coronasituationen kan politikerne ikke samles fysisk.

- Vi arbejder lige nu på, hvordan vi kan holde mødet. Måske bliver det et videomøde, måske bliver det et telefonmøde. Og formentlig kan vi lægge det ud til offentligheden efterfølgende, siger Johannes Lundsfryd.

Annonce

Små projekter sættes igang

Generelt forsøger Middelfart Kommune at hjælpe det private erhvervsliv ved at betale regninger før tid - 17,2 millioner kroner er sat i spil på den konto - og ved at fremrykke de byggeprojekter, der er mulighed for.

- Men det er begrænset, hvad vi kan sætte igang. Eksempelvis skolerenoveringerne vil vi jo rigtigt gerne sætte i spil, men det kræver, at vi er klar til det de forskellige skoler. Og det er vi ikke, siger Johannes Lundsfryd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce