Annonce
Faaborg-Midtfyn

Byrådsfødselar fejret med flag

Der var sat flag op ved Bo Petersens plads i byrådssalen. Venstremanden rundede de 50 på selve dagen. Foto: Torsten Cilleborg

Faaborg-Midtfyn: Borgmester Hans Stavnsager var helt bogstaveligt i gavehumør ved kommunalbestyrelsesmødet i Faaborg, tirsdag, for to af kommunalbestyrelsens 25 medlemmer kunne markere runde fødselsdage.

Borgmesterens partifælle, Jos Bisschop, Kværndrup, fyldte 70 år den 1. december, og modtog et gavekort, som Stavnsager overrakte på kommunalbestyrelses vegne.

Samme erkendtlighed tilfaldt 20 år yngre venstremand Bo Lessmann Petersen, Nr. Broby, der fyldte rundt på selve dagen. Der var således sat et lille fødselsdagsflag op ved Bo Petersens plads i byrådssalen i Faaborg.

Man kunne måske have forestillet sig, at en af fødselarerne havde fået lov at vælge den sang, som de folkevalgte varmede stemmerne på forud for mødet, men nej. Aage Priisholm (DF) fik fornøjelsen, og han valgte "Glade Jul, Dejlige Jul".

Annonce
Hans Stavnsager overrakte gavekort til sin partifælle Jos Bisschop. Socialdemokraten fra Kværndrup fyldte 70 år 1. december. Foto: Torsten Cilleborg
Tillykke til 50 års-fødselar Bo Petersen fra borgmester Hans Stavnsager. Foto: Torsten Cilleborg
Jos Bisschop, formanden for Aarbejdsmarkedsudvalget fyldte 70 år 1. december.
Christian Elmenlund-Præsteær (th) er nyudnævnt chef for Opvækst & Læring og var som sådan til sit første kommunalbestyrelsesmøde. Her ses han sammen med direktør Siggi W. Kristoffersen. Foto: Torsten Cilleborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lukket feriecenter tæt på åbning: Oprørte husejere stempler lejeaftale med feriecenter som ulovlig

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Slut med togdrift om søndagen

1995 Ritt Bjerregaard har i hvert fald lært én ting af sin sag med lejligheden på Vesterbro i København: Prisen for at fastholde nogle principper kan blive for stor. Derfor valgte hun i går at meddele finansminister Mogens Lykketoft, at hun giver afkald på 166.000 kroner årligt i ministerpension oven i de godt 1,2 millioner lavt beskattede kroner, som hun får som EU-kommissær. Til Fyens Stiftstidende siger Ritt Bjerregaard, at hun dybest set er modstander af, at man skal rette sig efter tilfældige stemninger, eller hvad der tidligere har været praksis. Når jeg gav affald på pensionen, var det fordi, at situationen efterhånden var blevet så hysterisk, at den skyggede for alt det, jeg skulle lave som kommissær. 1970 Det er radioens udsendelser, der trods alt vinder i konkurrencen om lytter/seernes bevågenhed, måske fordi radiolytning er lettere at kombinere med andre gøremål. Sådan lyder konklusionen af en lytter- og seerundersøgelse, som Danmarks Radio har offentliggjort. Undersøgelsen viser blandt andet, at lytterne uhyre sjældent lukker for en radioudsendelse, fordi de finder den kedelig, Det gør derimod en del seere. Tv har dog stadig meget store seertal. Over to millioner mennesker ser aftenens første tv-avis, hvorimod den sene udgaves seertal er meget afhængig af, hvilken udsendelse, der ligger umiddelbart forud. Hvis det er et populært program, er der mange, der også ser tv-avisen bagefter. 1945 Den længe ventede nedskæring af statsbanetrafikken bliver nu til alvor. I går aftes udsendte statsbanerne meddelelse om, at nedskæringen skal træde i kraft den 1. februar, og at den reducerer toggangen til 20 procent af den normale trafik før krigen. Den almindelige regel for hverdagstrafikken bliver, at der kører et tog om morgenen og et om aftenen, og om søndagen vil der slet ikke køre damptog. Forbindelsen mellem landsdelene bliver efter den nye køreplan meget vanskelig, idet der kun bliver én forbindelse daglig i hver retning – og om søndagen kan man overhovedet ikke rejse. Færgebilletterne til Storebæltsoverfarten genindføres fra 1. februar og udleveres kun i begrænset omfang.

Nordfyn

Ungt ægtepar overtager kendt Bogense-spisested

Annonce