Annonce
Faaborg-Midtfyn

Byggeriet går i gang til maj: To børnehaver opgraderes for millionbeløb

Espe Børnehave skal udvides med 100 nye kvadratmeter. Arkivfoto
Annonce

Espe/Broby: Børn i Kahytten i Espe og Myretuen i Nr. Broby kan se frem til en opdragering af deres børnehave.

Tirsdag aften sagde Faaborg-Midtfyns kommunalbestyrelse god for at sende 2,5 millioner til Espe og to millioner kroner til Nr. Broby.

I Espe skal pengene bruges på en ny tilbygning på 100 kvadratmeter, hvor der bliver plads til et tredje grupperum med tilhørende toilet-, pusle- og garderobefacilliteter. Ifølge kommunens plan skal byggeriet gå i gang i slutningen af maj og stå klar ved årsskiftet.

Også i Myretuen i Nr. Broby skal der som nævnt bygges om, hvor midten af børnehaven skal ændres, så pladsen udnyttes bedre. Dertil kommer et nyt udendørs toilet. Det hele ventes at være klar i oktober.

Formand for Opvækst- og Læringsudvalget, Kim Aas Christensen (S), var godt tilfreds med, at byggerierne nu har fået grønt lys.

- Det er noget, vi har arbejdet med længe, og det er en positiv historie, at der kommer flere folk til. Det er rigtig godt, at vi kommer i gang med at skabe bedre plads derude, sagde han på kommunalbestyrelsesmødet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce