Annonce
Fyn

Byggeri til 400 mio. kroner: Odenses borgmester glæder sig over ny kæmpemæssig investering i Odense

Borgmester Peter Rahbæk Juel (S) glæder sig over PFA's investering i Cortex Park, som ifølge borgmesteren er en vigtig del af Odenses udvikling i disse år. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Borgmester Peter Rahbæk Juel (S) glæder sig over PFA's seneste investering i Odense på knap 400 millioner kroner.

Odense: PFA's investering på knap 400 millioner kroner i kontorbyggeriet i Cortex Park cementerer endnu en gang både pensionsselskabernes kraftigt øgede interesse for at investere i Odense generelt og interessen for at være med i udviklingen af det nye kraftcenter omkring SDU og Nyt OUH.

Der er bygget såvel kollegium som en række boliger i Cortex Park allerede, og lidt længere ind mod byen er Barfoed Group i gang med en større udvidelse af Munkebjerg Park, som indebærer nyt bolig- og erhvervsbyggeri. Nu kommer så endnu et erhvervsbyggeri med plads til 800-900 medarbejdere.

Borgmester Peter Rahbæk Juel noterer sig med glæde PFA's nyeste byggeri.

- På byens vegne er jeg enormt glad for, at PFA nu er med til at udbygge vores stærke erhvervsområde Cortex Park, som er en vigtig del af byudviklingen af Odense i disse år, lyder det fra Peter Rahbæk Juel.

- Området er tæt knyttet til forskningsmiljøet på Syddansk Universitet og bliver tilmed endnu tættere forbundet med bymidten, når letbanen kører lige igennem området i 2021, tilføjer borgmesteren.

Han fremhæver det som noget meget positivt, at de to kommende kontorbygninger både bliver opført efter de bedste bæredygtige principper og giver mulighed for, at mange virksomheder kan deles om faciliteterne i form af de såkaldte flerbrugerkontorer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce