Annonce
Odense

Byggematadorens plan: Vil have solgt alle lejlighederne i tårnet og fejre det til Tinderbox

Odense-borgmester Peter Rahbæk Juel og administrerende direktør i Togt Mogens Tveskov studerer udsigten fra Odenses højest belligende bolig på 16. etage i TBT-Tower. Foto: Michael Bager

Indtil nu er 13 lejligheder ud af 47 solgt i det nye TBT-Tower. Hovedpersonen bag projektet regner med, at alle bliver solgt inden musikfestivalen Tinderbox er slut.

Mogens Tveskov var en glad mand, da han som administrerende direktør i selskabet Togt, kunne byde folk velkommen til rejsegildet for sin store byggesatsning TBT-Tower. Her kom han med en dristig forudsigelse.

Fra talerstolen fortalte han, at hans plan var at tage til Tinderbox med en fadøl i hånden efter at have uddelt alle 47 nøgler til nye ejere af de kommende lejligheder i TBT-tower.

Indtil videre er der kun solgt 13. Men Mogens Tveskov mener bestemt, at det er realistisk at få solgt resten:

- Det tror jeg, det er, siger han og trækker en smule i land:

- Jeg skal ikke kunne sige, om der mangler en enkelt eller to. Men jeg er ikke i tvivl om, at i det øjeblik, at odenseanerne kommer op i prøvelejligheden og ser udsigten, så skal de nok købe, lyder det fra hovedfiguren bag den store satsning.

Annonce

Ryster ikke på hånden

Selvom Mogens Tveskov har investeret mange penge i, hvad mange anser for at blive Odenses nye varemærke, så har han aldrig været i tvivl om beslutningen.

- Vi har fået muligheden for at bygge et hus, der er markant og anderledes, og som vil skille sig ud de næste mange år. Derfor har vi også taget nogle valg omkring materialerne, så bygningen ikke bliver et tarveligt hus i beton, siger Mogens Tveskov og henviser til den bronzebeklædte facade.

Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce