Annonce
Sydfyn

Byggeboom i Svendborg: Københavnsk ejendomsselskab køber 22 grunde i Tankefuld

Københavnsk ejendomsselskab har købt 22 såkaldte Cottaslow-grunde i Tankefuld. Selskabets direktør tror på Svendborg og mener, at de små grunde passer fint til det, der efterspørges. Grafik: Mikkel Damsgård Petersen
Københavnsk ejendomsselskab har købt 22 små grunde i Tankefuld og vil bygge "noget fornuftigt til fornuftige penge".
Annonce

Svendborg: Der er en tro på Svendborg ude i det danske land.

Som vi tidligere har nævnt, er i alt 1151 nye boliger på tegnebrættet, og det stopper ikke med det.

For Svendborg Kommune har netop solgt 22 såkaldte Cottaslow-grunde i Tankefuld, og køber er ejendomsselskabet Søparken ApS, som har hjemme i Taastrup i Storkøbenhavn.

Selskabets direktør, Thomas Jansteen, er godt klar over, at der er mange om buddet i det sydfynske.

Men han hæfter sig ved, at grundene er i størrelsen lige under de 300 kvadratmeter.

- Mange eftersøger mindre grunde, og vi tror, vi kan ramme et godt sted i markedet. Vi har et lignede projekt i Taastrup, og her har vi på kort tid solgt 16 af 20 boliger, siger direktøren, der også fortæller, at han har en familie i Svendborg og derfor kender byen.

- Det er et skønt sted, og Tankefuld er et spændende område, som ligger tæt på bymidten. Vi tror, der kan bygges noget fornuftigt til fornuftige penge, siger han.

I det hele taget er Søparken begyndt at kigge væk fra hovedstaden.

- Tingene er kørt op i et højt leje i København, så vi ser efter muligheder i hele Danmark. Vi tror på Svendborg, og så er det jo ikke værre, end at vi kan leje husene ud, hvis vi ikke får dem solgt, siger han.

Thomas Jansteen oplyser desuden, at der endnu ikke er slået streger, men at husene formentlig vil blive på mellem 100 og 120 kvadratmeter. Og at forventningen er, at de vil være klar til indflytning ved nytåret 2020/2021.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce