Annonce
Byens Bedste

Byens Bedste sprudlede af fest og farver: Borgmesteren tog en svingom med tv-kendis

Borgmester Johannes Lundsfryd hoppede og dansede sammen med Jacob Riising. Foto: Mads Dalegaard
Handels- og kulturlivet i Middelfart Kommune blev i den grad hyldet på Park Hotel lørdag aften, da 12 fornemme statuetter blev uddelt. Undervejs blev folk forkælet med spas og musik, hvor den kendte vært Jacob Riising var i hopla.

Middelfart: Lige på den anden side af 300 mennesker havde parkeret sig i sæderne i salen på Park Hotel, der lørdag aften dannede ramme for awardshowet Byens Bedste 2021 - det tredje af sin slags i Middelfart.

Flere tusinde stemmer var tikket ind til de 36 nominerede i ni kategorier, der alle så spændte til i salen, mens den kendte tv-vært Jacob Riising i rollen som konferencier styrede slagets gang fra scenen.

Sidste år blev prisuddelingen afholdt på utraditionel vis som følge af corona, hvor folk kunne følge med online, mens reportere fra avisen drønede rundt i kommunen med statuetter til de forskellige vindere. I år gjorde Park Hotel et storstilet comeback efter debuten i 2019.

Annonce

Spasmager

Intet show uden underholdning. Knap var showet gået i gang, før Jacob Riising havde publikum i sin hule hånd. Han spænede op ad gulvet, mens han blev tiljublet efter selv at have gejlet publikum op.

Herefter refererede han til en situation fra showet i 2019, hvor Kathja Kingo fra Re:Love - tidligere Minikartellet - "i glædesrus" snublede på vejen op til scenen. Den situation morede folk sig højlydt over, og så var showet ligesom skudt i gang. Det var i øvrigt langt fra sidste gang, vi skulle høre om Kathja under aftenens show.

Folk var virkelig kommet ud for at hygge sig. Den såkaldte "party-alarm" lød, og et lysshow-bonanza gik i gang til toner, der fik tankerne henledt til brasilianske sandstrande. Det var noget, der fik ung som gammel op af stolen.

Folk kom helt ned på jorden igen, da det lokale band Kinship gik på scenen og hurtigt fik folk med på deres fortolkninger af de kendte numre "Don't dream it's over" og "Jolene", som gik rent ind hos publikum.

Annonce

Y-stol og borgmester på slap line

Efter en pause, hvor folk havde mulighed for at tanke op i baren, fortsatte showet med anden etape.

Endnu en "party-alarm" gik i gang, og denne gang var det med borgmester Johannes Lundsfryd på scenen. Arm i arm med Jacob Riising dansede han rundt til stor begejstring for resten af publikum, der også skød op af stolen.

Apropos stol. Der var intet mindre end den ikoniske Y-stol fra Carl Hansen & Søn på højkant til en heldig publikummer.

Konkurrencen foregik ved, at Kathja Kingo - ja, hende - kom op på scenen og trak en tilfældig bamse, der matchede en af ti bamser, der blev kastet ud til publikum i løbet af aftenen.

Flodhestebamsen blev trukket, og den heldige vinder kunne tage Y-stolen under armen.

Annonce

Tak og taxa

- Jeg er selv kæmpe fan. Hun har igennem årtier leveret hits efter hits, lød det fra Jacob Riising, inden han kunne præsentere hele Danmarks rock-mama Sanne Salomonsen som punktummet for showet.

Og ind ad døren kom hun. Med retning mod scenen brød hun ud i "Kærligheden kalder", og her fik hun de fleste til at rokke med.

- Jeg tør vædde med, I ikke går ud og tager en bus, når I skal videre, lød det fra rock-mama, og så var det ikke svært at regne ud, at hittet "Taxa" holdt og ventede lige rundt om hjørnet.

Men løbet var ikke kørt endnu. Folk kom helt op i gear, da sangerinden bød på "Den jeg elsker". Thomas Helmig var blevet hjemme.

"Hvis du forstod" rundede aftenen af i sikker stil - og det var til at forstå på publikums efterfølgende reaktioner, at det havde været en festlig aften.

En rørt Jan Munch modtog prisen i kategorien "Håndværker". Foto: Mads Dalegaard
Publikum engagerede sig i at deltage aktivt i showet. Foto: Mads Dalegaard


Annonce

Mest læste

Middelfart For abonnenter

Bedemænd undrer sig over kirke og provsti: Lukker kapel og køber kontor for millioner

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Mød Danmarks største letbane-nørd: Henrik rejser 10 gange om året - bare for at kigge på letbaner

Kerteminde For abonnenter

Eksklusivt badehotel forsinket igen: - Men hellere tage tiden, så det bliver creme de la creme

Kerteminde

29-årig voldsomt forbrændt efter uheld: Kvinde hastet med helikopter til hospitalet

Assens For abonnenter

Casper stopper som landsbykøbmand efter et år – nu skal de lokale på jagt igen: - Vi er ikke helt afklaret på, hvilken profil vi søger

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Odense For abonnenter

Rekordresultat i gourmetrestaurant: - Vi har været dygtige, vi har haft rigtig mange gæster

Nyborg For abonnenter

Chefer rykker sammen på Nyborgs rådhus: - Det er ikke nogen ønskesituation

Har solgt rekordmange T-shirts – omsætningen nærmer sig en halv milliard: - Det gør en forskel, når verden begynder at gynge, at vi har medarbejdere, der er rolige og erfarne

Assens

Mug på væggene, fugtplamager og skimmelvækst: Staten sælger nedslidte ejendomme, efter 100.000 træer er plantet i området

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Bagsiden

Sådan løser letbanen billetproblem: Cykl dig til strøm og kør gratis

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Intet er sket med faldefærdig bygning, selvom deadline blev overskredet for en måned siden: - Skal vi komme til skade eller miste livet, før nogen gør noget?

Odense

Politiet er klar forud for letbanens store åbningsdag: - Hvis vi kan få en dag uden nogen uheld er det en succes

Annonce