Annonce
Middelfart

Byens Bedste: Skulderklap og statuetter i lange baner til byens handels- og kulturliv

Erik Møller og Båring Skov gl. Badehotel Fiskerestaurant vandt for andet år i træk prisen Byens Bedste Restaurant, mens Dagli'Brugsen i Brenderup med Claus Mollerup i spidsen vandt Årets Coronafighter - sidste år vandt butikken Byens Bedste Service. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Avisens reporterhold kørte rundt i hele kommunen, da de ni vindere af Byens Bedste blev hyldet og fik deres statuetter lørdag aften.

Nordvestfyn: Mere end 300 mennesker var sidste år med til at hylde handels- og kulturlivet i Middelfart under den første udgave af Byens Bedste ved et storstilet awardshow på Park Hotel i Middelfart. Den aktuelle covid-19-situation forhindrede et lignende planlagt show på Park Hotel i går.

Med 23.300 afgivne stemmer på de i alt 36 nominerede har årets opbakning til Byens Bedste været endnu mere massiv end sidste år. I stedet for at aflyse kåringen blev begivenheden afviklet decentralt og digitalt. På fyens.dk kunne man således fra klokken 18 til 20 følge, hvordan avisens reporterhold kørte rundt i kommunen, skød konfetti af og overrakte vinderne deres statuetter.

Kun partnerne og juryen ved Byens Bedst fik mulighed for at opleve en veloplagt Lina Rafn på Park Hotel. Til gengæld blev koncerten livestreamet på fyens.dk. Foto: Jan Bonde

Den planlagte koncert med Infernal på Park Hotel blev også gennemført, men med et stærkt begrænset publikum. Til gengæld blev Lina Rafn og Paw Lagermanns to minikoncerter livestreamet på fyens.dk.

Annonce

Hele begivenheden blev kædet sammen i studiet af avisens Jan Bonde og Tim Visti og medvært Sidsel Due.

Vinderne jublede

Glæden var stor hos vinderne. Ikke mindst hos Båring Skov gl. Badehotel Fiskerestaurant og Dagli'Brugsen i Brenderup, der blev kåret som Byens Bedste for andet år i træk.

- Det er en meget speciel følelse, fortalte Erik Møller fra Båring Skov gl. Badehotel.

Restauranten var fyldt godt op med både Erik Møllers eget personale, men også Claus Mollerup fra Dagli'Brugsen i Brenderup og hans faste personale havde fundet derud. Alle havde et mundbind inden for rækkevidde, og alle forholdsregler blev fulgt, forklarede Erik Møller.

Den nyvundne pris kan nu stå side om side med statuetten fra sidste år, selvom der muligvis ikke er plads i genbrugsskabet.

- Jeg fandt skabet på genbrug, og jeg fandt efterfølgende ud af, at det er min bedstefars bror, der har lavet skabet, men det er nok ikke stort nok nu, sagde Erik Møller med et grin.

Annonce

Glæde i chokoladebutikken

Aftenens sidste pris, prisen for Byens Bedste Specialbutik, gik til Kring Chokolade i Middelfart.

Ejer Rikke Kring så showet nede i butikken i Gimbels Gyde sammen med de piger, hun har ansat. Og der lød skrig af glæde, da prisen blev overrakt.

- Det er megafedt. Vi er mega glade. Vi havde selvfølgelig håbet, men vi var forberedt på, at nogle af de andre sagtens kunne vinde, sagde en begejstret Rikke Kring.

Og netop de unge medarbejdere, hun fejrede aftenen sammen med, har en stor del af æren for, at Kring Chokolade kunne hive prisen hjem.

- De er unge og friske og glade og fulde af gåpåmod. Når vi andre har stået i mange timer og lavet kager og chokolader, er vi måske lidt trætte. Men de er altid friske og glade for det, de laver. Det er fedt, sagde Rikke Kring.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Hvad skulle jeg ellers gøre? Da Alan blev født lungesyg, købte Kenneth en tankstation til hans familie

Annonce
Annonce
Annonce
Nordfyn

Bogense Hotel lukker efter corona-udbrud: - Vi kunne slet ikke overskue, hvad det kunne udvikle sig til

Middelfart For abonnenter

Naboer til motorvej er endt i tvist med Vejdirektoratet: - Vi er villige til at gå i retten for det her

Fyn

Hun kæmper børnenes kamp. Derfor bør Sara Ekknud Windell være Årets Fynbo

Livsstil For abonnenter

Zoo-direktør i Odense tror på dyret i mennesket og ikke mennesket i dyret: - Hvis jeg ikke søgte jobbet, ville jeg ikke kunne leve med mig selv

Populært håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Navne For abonnenter

41-årige Jens er enlig far, selvstændig og politiker: - Jeg var meget bange for at miste mig selv

Navne

Kirsten C. Fournaise er blevet opkøbt flere gange: 40-års jubilæum i Spar Nord Odense

Odense

Butiksejere raser over betalingsparkering: - Kommunen har trådt på os i årevis

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Odense

Landsby vil genoplive forladt købmand - lokale har givet over en kvart million: - Det er næsten ikke til at tro

Odense For abonnenter

Åbnede for seks år siden: Nu skal indfaldsvej i Odense bygges om for millioner

OB

Bashkim Kadrii: Det er det, jeg har efterlyst

Annonce