Annonce
Middelfart

Byens Bedste Shopping og Mode blev Bro Gårdbutik: - Nogle har ikke troet på mig, men det gjorde jeg

Ulla Lindholm fra Bro Gårdbutik var rørt over at modtage prisen for Byens Bedste Shopping og mode 2020. Foto: Sofie Secher Karlsen 
Ulla Lindholm, ejer af Bro Gårdbutik, var vinder af Byens Bedste Shopping og Mode 2020. Prisfesten blev fejret på Brenderuphus sammen med ansatte og familie.

Brenderup: Det var en rørt ejer af Bro Gårdbutik, Ulla Lindholm, der modtog prisen for Byens Bedste Shopping og Mode, selvom hun havde luret avisens udsendte gennem vinduet.

- Jeg havde godt set jer, så jeg sagde til Mette, at nu er de her for dig, sagde Ulla Lindholm med et smil. De troede, at priserne blev udgivet i den rækkefølge, der stod i avisen, men det var ikke tilfældet, fandt de ud af.

De udsendte fra avisen forsøgte at snige sig langs husmuren og gemme sig under et vindue for at overraske Ulla Lindholm. Hun sad på Brenderuphus med sit personale og personalet fra Brenderuphus. Overraskelsen lykkedes ikke helt, men trods manglen på overraskelsesmomentet var det en overraskelse for Ulla Lindholm at vinde.

Annonce


Jeg blev helt rørt. Jeg er glad for at så mange kan finde ud til min butik. Jeg kører på 8. år nu. Nogle troede ikke på mig, men det gjorde jeg selvfølgelig

Ulla Lindholm


- Jeg blev helt rørt. Jeg er glad for at så mange kan finde ud til min butik. Jeg kører på 8. år nu. Nogle troede ikke på mig, men det gjorde jeg selvfølgelig.

Fest derhjemme

Ulla Lindholm fejrede prisfesten på Brenderuphus sammen med Brenderuphus, ansatte og familie og kunne følge med i prisfesten på storskærm. Selvom forbindelsen ikke var helt god hele tiden, gjorde de, hvad de kunne for at følge med på både storskærm, telefon og computer.

Da snakken faldt på, hvordan resten af aftenen skulle forløbe, var Ulla Lindholm da heller ikke i tvivl. Der var lagt op til en aften i festens tegn.

- Se lige, hvor meget vin vi har. Det skal nok blive hyggeligt, fortæller en grinende Ulla Lindholm.

Udover Bro Gårdbutik var også Yellow Carry, Re-love og Mr. Andersen nomineret for årets bedste shopping og mode.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense Håndbold For abonnenter

Eks-landsholdsspiller før Odenses semifinalebrag: - Jeg havde drømt om en større rolle

Annonce