Annonce
Middelfart

Byens Bedste Middelfart 2021: Stem, stem, stem

Sofie Ejlskov Hugger er souschef og en del af den daglige ledelse på Fyens Stiftstidende og Melfar Posten i Middelfart. Foto: Søren Gylling

Det strømmer lige nu ind med stemmer til Byens Bedste Middelfart 2021.

Og der er tæt løb. I flere af kategorierne kunne det faktisk godt tegne til at blive lidt af en gyser.

Derfor er det vigtigt, at netop du sørger for at bruge de fem minutter, det tager, på at gøre din mening gældende i konkurrencen. Har du haft en særlig oplevelse med en eller flere af de nominerede, som gør, at du mener, de bør have et skulderklap og et sprøjt konfetti, så skynd dig ind for at sætte et kryds ved dem i afstemningsmodulet.

Annonce

Det finder du fortsat både på Fyens.dk og Melfarposten, hvis du scroller lidt ned. Vi deler det også rundt omkring på Facebook, så vi satser på, at alle når at støde på det.

Nogle af jer oplever, at modulet ikke kommer frem, når I har åbnet artiklerne, men at I i stedet får meldingen "Tak for din deltagelse. Vinderne af Byens Bedste Middelfart 2021 afsløres ved dette års awardshow den 9. oktober."

Forklaringen på det skal gerne være, at der allerede er andre, der har brugt modulet fra det samme netværk og den samme IP-adresse som din. Det har vi forhindret, at man kan, for at sikre, at konkurrencen løber af stablen på helt fair vis.

Volder modulet andre problemer, tager I naturligvis fat i os på redaktionen, så vi kan få kigget på det sammen med jer.

Afstemningen løber frem til 2. oktober i alle ni kategorier, hvorefter vinderne kåres ved vores store awardshow den 9. oktober. Her vil vi samtidig råbe navnene på vinderne af de tre specialpriser - Erhvervsfighter, Brobyggerprisen og Fællesskabsprisen.

Hvad det er, Byens Bedste-kampagnen kan, sætter konditoren Rikke Kring i øvrigt udmærket ord på længere omme i denne avis. Hun og hendes forretning - der nu ligger i Algade - løb sidste år med prisen som Byens Bedste Specialbutik, og det har ikke kun givet noget at prale af overfor kunderne, men har også styrket fællesskabet blandt medarbejderne og bekræftet indehaveren i, at det, de gør, er det rigtige.

Kring Chokolade løb sidste år med en statuette ved Byens Bedste. I år er butikken ikke nomineret, men konditoren mener, at det fokus, butikkerne får gennem Byens Bedste, er med til at sætte fokus på dem i den periode, afstemningen løber. Derfor synes hun, at Byens Bedste kan noget særligt, når det åbner alles øjne for hvad vi har af gode ting i Middelfart Kommune. Foto: Mia Harm Madsen

- Byens Bedste gør, at vi strammer os ekstra an, så de nominerede skal være om sig og fortælle, hvad de er gode til, lyder det i øvrigt fra Rikke Kring, der dermed kommer med en opfordring til dette års nominerede om at huske at give den en ekstra skalle for at få aktiveret kunderne og i sidste ende få en statuette i hus.

Nu er der i øvrigt heller ikke længe, til vi byder velkommen ved en reception i vores nye lokaler på Brovejen 242. Faktisk er det allerede i den kommende uge, onsdag 22. september, fra klokken 14 til klokken 16.

Det glæder vi os enormt meget til. Selvom det snart er trekvart år siden, vi rykkede fra Havnegade og hertil, har der ikke været mulighed for at invitere ordentligt indenfor på grund af coronarestriktionerne.

Vi håber på at se rigtig mange af jer til en god eftermiddag.

Annonce
Odense For abonnenter

Gæster kom fra udlandet for at se letbanen i Odense: Svensker kalder den for en eksemplarisk letbane

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Se alle de festlige billeder: Nu kører letbanen i Odense

Kultur For abonnenter

Ferme fynske fortællere: Et forår præget af blomstrende popdebutanter

Sport

Se video-analysen: Denne gang fandt Esbjerg de magiske greb - nu skal Odense Håndbold finde guldet i egen have

Assens

Det så sort og 'utidigt' ud, men Hans klarede turen Fyn rundt: SCO'en fra 1974 måtte pludselig skiftes ud med en Puch Maxi

Hundredvis af ben amputeret, mulige dødsfald og topchef fyret med millionhåndtryk: Det her skal du vide om skandalesagen

Odense

Mød Danmarks største letbane-nørd: Henrik rejser 10 gange om året - bare for at kigge på letbaner

Middelfart For abonnenter

Salg af kommende bæredygtig bydel trækker ud: Derfor er jorden endnu ikke solgt

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Assens

Mug på væggene, fugtplamager og skimmelvækst: Staten sælger nedslidte ejendomme, efter 100.000 træer er plantet i området

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Kerteminde

Stine efterlyser legekammerater til nyt butiksfællesskab: Vil gerne dele 120 kvadratmeter med andre kreative ildsjæle

Assens For abonnenter

825 tons sand blev pumpet op fra det fynske øhav: Nu ligger det bag idrætshallen og er snart klar til brug

Nyborg

Tour de nybegynder med Brian Holm: Cykelstjerne svarede på 'dumme' spørgsmål

Annonce