Annonce
Middelfart

Byens Bedste Middelfart 2021: Indstillingen er slut, nu kan du stemme på de nominerede

Sofie Ejlskov Hugger er lokalredaktør for Fyens Stiftstidende og Melfar Posten i Middelfart. Foto: Søren Gylling

I disse dage strømmer det ind med indstillinger i de forskellige kategorier til Byens Bedste Middelfart 2021, og rigtig mange af jer har taget tiden til at nævne navnet ikke kun på en, men på hele to, tre eller fire af de forretninger, virksomheder og organisationer, som har gjort størst indtryk på jer gennem det sidste års tid.

Det er fremragende. Og jeg vil gerne allerede nu sige tak for jeres bidrag til, at de mange, der gør en indsats for fællesskabet såvel som for økonomien i kommunen, kan blive markeret.

Men vi er ikke helt i mål endnu. Indstillingsmodulet er åbent frem til på søndag 5. september, og vi skulle gerne have endnu flere navne i puljen, så juryen har de bedste forudsætninger for at vælge de stærkeste kandidater.

Annonce

Det er som hidtil årets jury, der finder de nominerede, mens det i sidste ende er op til læserne at stemme om, hvem der skal løbe med Anitta Dues flotte statuetter.

I kan indstille jeres favoritter på Fyens.dk og Melfarposten.dk, hvor I finder artiklen med modulet, hvis I ruller et lille stykke ned. Den har også det direkte link www.fyens.dk/artikel/byens-bedste-2021-er-skudt-i-gang-indstil-dine-favoritter-her, og den er formentlig blevet delt på Facebook i en gruppe for dit lokalsamfund, ligesom du vil kunne finde den på redaktionens egen facebookside, Vores Middelfart, løbende.

Vi skal nok gøre, hvad vi kan for, at du ikke kan undgå at falde over den.

Sidste år måtte Byens Bedste struktureres om til en digital version. Foto: Ludvig Dittmann

Når du sender et eller flere navne ind, så husk at knytte et par ord til dem og give dem en lille salgstale. Det behøver ikke være mere end et par linjer, der handler om, hvad de er ekstra gode til, hvorfor de har en god service, eller hvordan de har formået at udvikle sig i den rigtige retning. Men det vil øge chancerne for den pågældende butik, forening eller noget helt tredje, hvis det står klart for juryen, præcis hvorfor den skal vinde i sin kategori til Byens Bedste Middelfart 2021.

I den seneste uges tid har man også ved mange forskellige forretninger og virksomheder på hele Nordvestfyn kunnet finde plakater og klistermærker i ruderne, der gør kunderne opmærksomme på, at man kan indstille.

Jeg vil opfordre til, at man bruger anledningen til at få taget en snak med sin lokale tøjmand, brugsuddeler eller caféejer. Måske du har nogle spørgsmål til, hvordan året er gået, og hvorfor netop den forretning skal løbe med en pris. Det kan også være, du allerede går med tanker om at indstille - og i så fald vil det kun vække glæde, hvis du sørger for at få fortalt om det.

Hvor end vi gerne ville, har vi på redaktionen ikke haft mulighed for at dele materiale ud hos samtlige handelsdrivende i kommunen. Vi har prøvet at nå godt rundt i de fleste byer - men er du en af dem, der ikke har haft besøg af os, er du mere end velkommen til at stikke hovedet ind på Brovejen 242 og få materiale til dine butiksvinduer med hjem.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ny affaldssortering møder kritik: Gartner kører nu 35 km i sin dieselbil for at komme af med hækaffald

Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Valgte uprøvet løsning: Odense Letbane ville spare millioner, men er endt i store problemer

Fyn For abonnenter

Ny viceborgmester i Odense smækker røret på: Vred over spørgsmål om 112.000 kroner i honorar

Nordfyn

Laila får julehjælp: - Det gør, at jeg kan give mine døtre en jul, der minder mere om klassekammeraternes

Navne For abonnenter

Ung skuespillers dagbog op til sidste del af "Stormfulde højder": Jeg gi’r den syv stjerner, én til hver af mine medskuespillere

Kom med ud i en mørk skov ved Polens grænse, få nyt om de rige, og så er der mere fra kommunalvalget til dig, som ikke kan få nok

Assens For abonnenter

Par med tre små børn boede i nedbrændt hus: - Det er ganske forfærdeligt

Rejser

Kommentar: - Sæt tennisnettet op

Odense

Vildt vinderbud i sidste øjeblik: Gammel sponsor sprang alle rammer og vandt ombejlet Høgh-trøje

Nu må også femårige vaccineres mod corona, men beslutningen kan være svær for forældre

Fyn

Hjælp til bilister i kø: Storebæltsbroen lukker to gange natten til søndag

Nordfyn For abonnenter

Aktindsigt afslører: Nordfyns Kommune hjælper kæmpe kvægfarm tæt på Odense Fjord gennem kattelem

Erhverv For abonnenter

Nordsjællandske Kamma og Jakob jubler: Har fået 900.000 kroner til drømmeprojekt på Fyn, men én vigtig ting mangler

Annonce