Annonce
Middelfart

Byens Bedste Middelfart 2021: Indstillingen er slut, nu kan du stemme på de nominerede

Sofie Ejlskov Hugger er lokalredaktør for Fyens Stiftstidende og Melfar Posten i Middelfart. Foto: Søren Gylling

I disse dage strømmer det ind med indstillinger i de forskellige kategorier til Byens Bedste Middelfart 2021, og rigtig mange af jer har taget tiden til at nævne navnet ikke kun på en, men på hele to, tre eller fire af de forretninger, virksomheder og organisationer, som har gjort størst indtryk på jer gennem det sidste års tid.

Det er fremragende. Og jeg vil gerne allerede nu sige tak for jeres bidrag til, at de mange, der gør en indsats for fællesskabet såvel som for økonomien i kommunen, kan blive markeret.

Men vi er ikke helt i mål endnu. Indstillingsmodulet er åbent frem til på søndag 5. september, og vi skulle gerne have endnu flere navne i puljen, så juryen har de bedste forudsætninger for at vælge de stærkeste kandidater.

Annonce

Det er som hidtil årets jury, der finder de nominerede, mens det i sidste ende er op til læserne at stemme om, hvem der skal løbe med Anitta Dues flotte statuetter.

I kan indstille jeres favoritter på Fyens.dk og Melfarposten.dk, hvor I finder artiklen med modulet, hvis I ruller et lille stykke ned. Den har også det direkte link www.fyens.dk/artikel/byens-bedste-2021-er-skudt-i-gang-indstil-dine-favoritter-her, og den er formentlig blevet delt på Facebook i en gruppe for dit lokalsamfund, ligesom du vil kunne finde den på redaktionens egen facebookside, Vores Middelfart, løbende.

Vi skal nok gøre, hvad vi kan for, at du ikke kan undgå at falde over den.

Sidste år måtte Byens Bedste struktureres om til en digital version. Foto: Ludvig Dittmann

Når du sender et eller flere navne ind, så husk at knytte et par ord til dem og give dem en lille salgstale. Det behøver ikke være mere end et par linjer, der handler om, hvad de er ekstra gode til, hvorfor de har en god service, eller hvordan de har formået at udvikle sig i den rigtige retning. Men det vil øge chancerne for den pågældende butik, forening eller noget helt tredje, hvis det står klart for juryen, præcis hvorfor den skal vinde i sin kategori til Byens Bedste Middelfart 2021.

I den seneste uges tid har man også ved mange forskellige forretninger og virksomheder på hele Nordvestfyn kunnet finde plakater og klistermærker i ruderne, der gør kunderne opmærksomme på, at man kan indstille.

Jeg vil opfordre til, at man bruger anledningen til at få taget en snak med sin lokale tøjmand, brugsuddeler eller caféejer. Måske du har nogle spørgsmål til, hvordan året er gået, og hvorfor netop den forretning skal løbe med en pris. Det kan også være, du allerede går med tanker om at indstille - og i så fald vil det kun vække glæde, hvis du sørger for at få fortalt om det.

Hvor end vi gerne ville, har vi på redaktionen ikke haft mulighed for at dele materiale ud hos samtlige handelsdrivende i kommunen. Vi har prøvet at nå godt rundt i de fleste byer - men er du en af dem, der ikke har haft besøg af os, er du mere end velkommen til at stikke hovedet ind på Brovejen 242 og få materiale til dine butiksvinduer med hjem.

Annonce
Odense For abonnenter

Rekordresultat i gourmetrestaurant: - Vi har været dygtige, vi har haft rigtig mange gæster

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Mug på væggene, fugtplamager og skimmelvækst: Staten sælger nedslidte ejendomme, efter 100.000 træer er plantet i området

Sydfyn For abonnenter

Sydfynsk vingård solgt efter tre dage på markedet: - Det er ikke helt normalt, at en ejendom bliver solgt så hurtigt i den prisklasse

Middelfart

Ejby manglede en tradition - nu står frivillige sammen om at skabe den

Sport For abonnenter

Odense Håndbold kan score DM-guldet på festdag - men holdet og Mie Højlund må forvente modtræk

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Nyborg

Har lige åbnet med take away: Nu ryger skiltet i Facaderådet

Odense For abonnenter

21-årig sprang om på bagsædet under kørsel: Kørte ind i politibil

For abonnenter

Underskuddet er på 27,8 millioner kroner, men optimismen er intakt: Der er meget, der går vores vej

Odense For abonnenter

Madanmeldelse: Et brag af en aften HOS Hemme og Spolum

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Kerteminde

Ny runde hærværk mod biler i midtbyen: Nogen har set sig gal på sidespejle

Odense For abonnenter

Søren Lundgaard købte hus i 2013, og letbanen blev brugt som salgsargument: - Jeg tænkte bare, 'det bliver pissegodt for vores huspris'

Assens

Hans på en vild mission: Han kører Fyn rundt på et døgn - og den gamle knallert fra 1974 ville ikke starte

Annonce