Annonce
Middelfart

Byen åbner igen: Nu kan du bytte julegaver og købe forårsvarer

Marie-Louise Veber Paustian er indehaver af Knit Sisters Studio og er samtidig formand for Middelfart Handelsstandsforening. Hun forudser, at det ikke bliver noget problem at leve op til restriktionerne for genåbningen. Arkivfoto: Mia Harm Madsen
Stor glæde i Middelfart Handelsstandsforening over genåbningen af butikkerne. I den kommende uge skal der håndteres både julegavebytning og forårsvarer.

Middelfart: Når dele af Danmark åbner på mandag, så er man i Middelfart Handelsstandsforening også helt klar til at tage imod kunderne, når de kommer for at handle.

Formand for handelsstandsforeningen i Middelfart Marie-Louise Veber Paustian lover, at alle restriktioner nok skal blive overholdt, så kunderne trygt kan bevæge sig rundt i byens butikker.

- Jeg er endnu ikke helt opdateret på, hvad de skærpede restriktioner indbefatter, men uanset hvad, så lever vi op til dem. Det er noget med færre mennesker i butikkerne, og kunderne har tidligere været gode til at holde øje med, om der var for mange i butikken, inden de gik ind, så det forenter jeg også nu vil gå "gelinde", siger hun.

Annonce

Bytte julegaver

Det er en længe ventet åbning, der nu er blevet meldt ud, og først nu kan kunderne komme ud og få byttet julegaver.

- Der er god tid til at komme og få byttet julegaver, så alle behøver ikke at styrte ud de første tre dage for at få dem byttet. Vi har i handelsstandsforeningen ikke en fællesdato for, hvornår julegaver skal være byttet, men kunderne skal nok få dem byttet, forsikrer hun og lufter et forslag om, at butikkerne kan holde længere åbent, så kunderne får mulighed for at sprede sig ud over flere timer og flere dage, når de gerne vil af sted for at handle. Men intet er endnu besluttet, da nyheden om genåbningen stadig er helt frisk for formanden.

Annonce

600.000 kroner gavebevis

Siden midten af december blev det muligt at købe sig et gavebevis til butikkerne, der er medlem af handelsstandsforeningen, og det er der rigtig mange, der har benyttet sig af.

- Fra midt i december og til nu har kunderne købt gavebeviser for 600.000 kroner, og dem er vi klar til at indløse. Det er rigtig flot, at der er blevet købt for 600.000 kroner. Det viser også den enorme opbakning, der er til byen, siger Marie-Louise Veber Paustian.

I handelstandssforeningen havde man i forvejen satset på en genåbning i slutningen af marts, for rent markedsføringsmæssigt er der rullet det store skyts ud i den lokale avis, Melfar Posten.

- Vi sætter en kampagne i gang til den sidste fredag i marts. Vi laver det, vi kalder "Byens Bedste Fredag", hvor vi holder åbent helt til klokken 20, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vemmelund igen udenfor i Middelfart

Annonce