Annonce
Nyborg

Butikstyveri endte som røveri: 27-årig varetægtsfængslet

Dramaet opstod pludselig, da en 27-årig mand forvandlede et tyveri til et røveri i Spar på Frisengårdsvej i Nyborg. Foto: Kristian Duch
Et skub gjorde forskellen for en 27-årig butikstyv, da han skubbede en kunde og gjorde sig selv til røver i Spar i Nyborg.

Nyborg: Torsdag blev en 27-årig mand varetægtsfængslet i fire uger for et tyveri, der udviklede sig til et røveri. Den 27-årige blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg.

Anklager Signe Josephsen fortæller til Fyens Stiftstidende, at den 27-årige nægter sig skyldig i tyveriet, der drejer sig om fire flasker sprut til en samlet værdi af 750 kroner.

Han ville efter sigende betale for varerne, da en voldsepisode pludselig opstod i supermarkedet Spar på Frisengårdsvej i Nyborg. Han nægter sig ikke skyldig i at skubbe til en kunde i butikken.

Manden havde ifølge vagtchef Sten Nyland, Fyns Politi, indfundet sig i supermarkedet onsdag sidst på eftermiddagen.

Med de fire flasker sprut i rygsækken ville han eftersigende gå gennem kasselinjen uden at betale, men det forsøgte en kunde at forhindre ham i.

Den 27-årige skubbede derfor til manden, og ved at bruge vold selv af ret mild karakter udviklede tyveriet sig pludselig til et røveri.

Skubbet var dog ikke nok til, at kunden slap grebet i den 27-årige, og han blev holdt fast, indtil politiet kom til stedet og anholdt ham.

Den 27-årige mand er tidligere dømt i tyverisager og er senest blevet løsladt i september 2019, hvor han efterfølgende har haft en prøvetid på to år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Gense live-læsermøde: Minister besvarede fynboernes spørgsmål inden trafik-forhandlinger for milliarder

Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Annonce