Annonce
Odense

Butikstyve i Odense tog et-årig datter med på tyvetogt

Politiet i Odense måtte onsdag rykke ud, da to butikstyve med deres et-årige datter stjal varer i Føtex i Bolbro. Genrefoto: Michael Bager
Annonce

Hun er kun et år gammel. Alligevel valgte to butikstyve at tage deres lille datter med på "arbejde", da de onsdag eftermiddag ville stjæle varer hos Føtex på Middelfartvej i Bolbro.

Ifølge anmeldelsen til Fyns Politi blev forældrene og datteren opdaget klokken 16.20, da de forsøgte at gå gennem scan-selv-linjen i supermarkedet uden at betale for flere varer.

Alarmer på varerne udløste en alarm, og personalet i butikken holdt dem tilbage og kontaktede politiet. En nærmere undersøgelse viste, at parret havde lagt flere stjålne varer under klapvognen, som datteren sad i.

De to kan nu se frem til en bøde, hvis ikke de tidligere er taget for butikstyveri. Det hører til sjældenhederne, at butikstyve ligefrem tager deres mindreårige børn med ud for at stjæle.

Onsdagen bød i øvrigt på butikstyve to andre steder i byen. I Hans Mules Gade tæt på politigården, blev en mand anholdt for at forsøge at stjæle underbukser og flere drikkevarer i en Netto-butik, mens to tyve i Bilka på Niels Bohrs Allé blev stoppet af en butiksdetektiv, da de ville luske ud af forretningen med barbergrej, parfume, tøj og sko, der ikke var betalt for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce