Annonce
Middelfart

Butikslukning: Farvel til Danmarks dejligste garnbutik

Lisbeth Blomstrøm er ked af at skulle sige farvel til kunder og personale, men trænger til nye udfordringer og har valgt at lukke sin garnbutik Garniture i Østergade i Middelfart. Foto: Jens Wognsen

Året efter ugebladet Hendes Verden kårede Garniture i Middelfart, har indehaver Lisbeth Blomstrøm besluttet at lukke sin forretning.

Annonce

Middelfart: - Gnisten er der ikke længere, det handler for meget om drift med webshop, Facebook og Instagram plus den almindelige butik, og der er for lidt tid til det kreative, som jo er det, jeg brænder for.

Sådan siger Lisbeth Blomstrøm, der har valgt at lukke sin garnbutik Garniture, der ellers blev kåret som Danmarks dejligste sidste år af Ugebladet Hendes Verden.

- Det var da også en stor glæde, men sådan en butik fylder meget i ens hoved hele tiden. Det er også blevet mere og mere tidskrævende, flere og flere sælger garn, og du skal hele tiden udvikle dig, siger Lisbeth Blomstrøm, der har sidste åbningsdag den 28. februar.

Hun understreger, at det ikke er økonomien, der får hende til at lukke butikken.

- Selv om markedet inden for garn og strik er mere presset i dag, end da jeg åbnede for 10 år siden, har jeg stadig en god forretning i Middelfart. Og nu kan folk glæde sig til noget endnu billigere garn, siger Lisbeth Blomstrøm, der starter det nye år med ophørsudsalg og stigende rabatter hen over de næste to måneder.

Annonce

Fik ikke solgt

Lisbeth Blomstrøm har det seneste halve år ligget i forhandlinger om et salg af butikken. Men det glippede endeligt den 20. december.

- Derfor måtte jeg ty til "plan B" og lukke butikken, fortæller Lisbeth Blomstrøm, der ikke ved, hvad fremtiden bringer.

- Det er ikke sikkert, men det bliver nok noget med garn og strik under en eller anden form, hvem ved, måske som underviser, siger byens 54-årige garnpige, der i efteråret begyndte på det to-årige kursusforløb "Strikdesign, håndværk og formidling" i København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Kerteminde

Mårhund løs på Hindsholm

Kultur

Grum fremtidsvision indhentet af corona

Annonce