Annonce
Nordfyn

Butik og restaurant: Fiskehuset holder åbent til jul

Fiskehusets butik har aldrig solgt så meget som under corona-perioden, fortæller Torben Agerholm, der kan mærke, at folk bruger mere tid på at lave god mad derhjemme, efter corona-frygten har begrænset det sociale liv. Arkivfoto: Amalie Klitgaard
Fiskehuset i Bogense satser på flere turister i efteråret. Derfor har butikken udvidet åbningsperioden, så man nu kan få frisk fisk frem til jul.
Annonce

Bogense: Fiskehuset på Vestre Havnevej, som måske er mest kendte for sin fiskebuffet, men også har fiskebutik, har i det seneste halve år flere gange lært, hvad det vil sige at være omstillingsparat.

Avisen har tidligere skrevet om, hvordan restauranten har måttet tage en tredjedel af alle borde ud for at overholde pladsreglerne. Menukortet er også blevet ændret, således at restauranten nu tilbyder flere a la carte retter.

Det nyeste initiativ er nu en udvidelse af åbningsperioden.

Normalt plejer restaurant og butik at lukke omkring efterårsferien, men i år holder begge dele åbent frem til jul, hvor der vil være åbent fredag og lørdag i restaurant og torsdag-lørdag i butikken.


Vi kan jo se, at mange sommerhuse er lejet ud et langt stykke frem i tiden. Så vi har sådan set bare taget bestik af situationen, og så vil vi prøve at se frem til jul, om det ikke kan lade sig gøre.

Torben Agerholm, indehaver af Fiskehuset i Bogense


Annonce

Satser på flere gæster

Indehaver af Fiskehuset i Bogense, Torben Agerholm, forklarer, at den forlængede åbningsperiode blandt andet er et forsøg på at få nogle kunder ind, som har droppet udlandsrejserne og i stedet har valgt at tilbringe ferien i Danmark.

- Corona har gjort, at danskerne ikke rejser lige så meget ud. Vi kan jo se, at mange sommerhuse er lejet ud et langt stykke frem i tiden. Så vi har sådan set bare taget bestik af situationen, og så vil vi prøve at se frem til jul, om det ikke kan lade sig gøre, siger Torben Agerholm, der kan mærke på salget i butikken, at folk har tiden til at lave god mad derhjemme.

Da coronaen i foråret betød, at vi alle så vidt muligt skulle holde os hjemme, begyndte Fiskehuset også at tilbyde takeaway, så kunderne i stedet for at spise i restauranten kunne nyde maden hjemme.

Og det tilbud har kunderne taget godt imod, så det fortsætter, selv om restauranten nu igen holder åbent.

Torben Agerholm forklarer, at højsæsonen var travl, men at de alligevel var udfordret af pladsrestriktionerne. Han afviser derfor heller ikke, at den forlængede åbningsperiode også kommer til at gælde næste år.

- Vi forventer også, at der er corona til næste år, så jeg regner med, at vi fortsætter sådan, men vi skal afvikle noget ferie og klare noget vedligeholdelse i januar og februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Fyn

Torsdagens tal: Odense nummer 26 over kommuner med mest konstateret coronasmitte i Danmark

Annonce