Annonce
Middelfart

Burgerspisere har stemt: Café Razz har Fyns bedste burger

Café Razz er af sine kunder blevet stemt ind som den café på Fyn, der har de bedste burgere. Nu er caféen gået videre i konkurrencen om at have Danmarks bedste burger. Det er opdagdanmark.dk, der afholder konkurrencen, hvor man sender en sms for at stemme. Foto: Café Razz
Café Razz har placeret sig klart i toppen i konkurrencen om Fyns bedste burger. Nu er caféen videre til afstemning om at blive landets bedste.

Middelfart: Burgerelskerne har talt: Café Razz har øens bedste burger. Eller det vil sige, at de har stemt, og her lagde caféen på havnefronten sig i spidsen med 995 stemmer med mere end 70 stemmer ned til nummer to. Det er opdagdanmark.dk, der afholder konkurrencen, der afgøres ved, at brugerne selv sender stemmer ind via sms.

På Café Razz er ejeren Rasmus Jørgensen taknemmelig for at have modtaget så stor opbakning.

- Det er at få et skulderklap, og at folk værdsætter personalets indsats. Vi har sagt til kunderne, at de kunne stemme på os, hvis de havde lyst. Det er da sjovt at være med i, og at vi kan blande os med de bedste, siger café-ejeren.

Sidste år blev der langet 27.500 burgere over disken på Café Razz, og de fleste var bacon-cheese burgere.

Annonce

Videre i konkurrencen

Nu er Café Razz gået videre til afstemningen om Danmarks bedste burger, hvor der nu kan stemmes blandt mange caféer fra hele landet.

Hvordan det kommer til at gå, har Rasmus Jørgensen ingen anelse om, men han er glad for at være med i feltet.

- Vi vil gøre det samme som sidst, altså opfordre vores kunder til at stemme, og vi vil igen gøre opmærksom på det på vores facebookside, siger Café-ejeren, der har fået ros fra en amerikaner for sine burgere, der endda omtalte dem som "The worlds best".

Det er ikke en bestemt burger, der er stemt om, men det er hele burgerkonceptet, der stemmes på, når man sender en sms til Opdag Danmark for at afgive sin mening.

Om Café Razz' burgere også er landets bedste, finder vi ud af, når afstemningen slutter i næste uge. Onsdag den 18. september klokken 12 lukker afstemningen. Du kan se mere på opdagdanmark.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Kerteminde For abonnenter

Succesen af Langeskov Station kan måles på flere måder: - Da toget begyndte at stoppe, sagde det 'woom'

Annonce