Annonce
Kerteminde

Burgerne er tilbage i populær grill: - Jeg er ikke i tvivl om, at der går meget omsætning tabt der

Burgerne er tilbage på Marslev-grillens menukort. Arkivfoto: Helle Nordström
Personalemangel tvang Marslev-grillen til at holde lukket og til at indsnævre menukortet. Ejeren er ved at oplære personale, og derfor er menukortet nu tilbage ved det gamle.

Marslev: Hvis du har savnet at sætte tænderne i en af Marslev Grill-Cafés burgere, så er der godt nyt. Burgerne er nemlig tilbage på menukortet igen efter, at grillen i begyndelsen af september slankede menu-kortet på grund af personalemangel.

Under corona-nedlukningen mistede Anders Lehmann, der ejer grillen, pludselig en del personale, fordi hans folk fandt andet arbejde. Derfor meldte han i starten af september ud, at det var slut med burgere og andre retter, der skulle steges, indtil køkkenet igen var fuldt bemandet.

Men på grillens Facebookside skriver Anders Lehmann nu, at grillen igen tager hele menukortet i brug.

Annonce

- Vi har fået et par folk, som vi mener, vi kan bruge. Vi har lidt flere ansøgninger liggende, for vi vil gerne i gang igen. Efterspørgslen har været der, og det har været træls at skulle stå og sige nej, fortæller Anders Lehmann.

Det var corona-nedlukningen, der kastede grus i maskineriet på Marslev-grillen, hvor det største problem før pandemien var, at der ikke var vagter nok til alle de ansatte. Efter nedlukningen kunne grill kun åbne for takeaway 12 timer om ugen, og det kunne mærkes

- Derfor kunne jeg jo ikke tilbyde ret mange timer til personalet dengang, og af den grund er der mange af dem, jeg havde ansat, som har været nødt til at finde andet arbejde, fordi de også har en husleje, der skal betales. Det har jeg jo selvfølgelig forståelse for, sagde Anders Lehmann til Fyens Stiftstidende i begyndelsen af september.

Overvejer færre lukkedage

Ud over det slankede menukort har Anders Lehmann også holdt grillen lukket nogle dage om ugen for at passe på sig selv. Det lysner så småt på personalefronten, selvom Anders Lehmann er nødt til at gå langsomt frem. Det nye personale skal nemlig oplæres, inden der kan komme fuldt blus under kedlerne.

Efterspørgslen har været der, og det har været træls at skulle stå og sige nej.

- Vi har været heldige at finde et par stykker, der kom direkte fra et andet køkkenjob, som det var nemmere for. Så vi har været lidt heldige for første gang i lang tid. Vi har fundet godt og vel halvdelen af dem, vi skal bruge, og så har vi nogle ansøgninger liggende. Vi er nødt til at tage det i etaper, for vi kan ikke tage alle på en gang. Men derfor skal folk være velkommen til at sende ansøgninger, fortæller Anders Lehmann.

Lukkedagene kan dog mærkes på omsætningen, og derfor vil Anders Lehmann gerne have dem afskaffet, når køkkenet er kommet helt op i gear.

- Vi mangler omsætning tirsdag og onsdag stadigvæk, for dér har vi stadig lukket. Jeg overvejer at tage i hvert fald onsdagen med inden længe. Der går for meget omsætning tabt ved at have lukket de to dage. Jeg står tit heroppe og forbereder, og jeg kan se, hvad der holder ind på parkeringspladsen af biler, som er kørt forgæves, fordi vi har lukket. Så jeg er ikke i tvivl om, at der går meget omsætning tabt der.

Annonce
Odense For abonnenter

Tiltale mod 32-årig: Sendte bud efter Abdinurs drabsmand og to andre med skarpladte pistoler

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Jeanette Sandberg om SF-kollegas exit: - Det er urimeligt overfor vælgerne, at Mulle hiver sit mandat ud af partiet

Fyn For abonnenter

Forening svindlede med indsamling til kræftramte børn: Formand ville frifindes i landsretten - fik langt hårdere straf

Odense

Naboer vidste bedre end kommunen - uønsket endestation droppet: - Det kunne vi godt have fortalt dem

Odense

Slut med soft opening: Nu åbner børneuniverset Ville Vau, og det nye H.C. Andersens Hus er i fulde omdrejninger

For abonnenter

Kassetænkning holder hjemløse fanget i hjemløshed

Odense For abonnenter

Da rådhustårnet i Odense var i fare for at styrte sammen: En skandale ramte byrådet

GOG For abonnenter

Svingende GOG henter alligevel - igen - et point i topopgør

Odense

Første uheld: Letbanen støder sammen med personbil under testkørsel

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

Indland

Kør tidligt, kør forsigtigt eller hold bilen hjemme: Det bliver en rigtig, rigtig våd onsdag

Nyborg For abonnenter

Unge i Nyborg får deres helt eget byråd

Faaborg-Midtfyn

Yildirim åbner nyt pizzeria: Én ting på menuen er han særlig stolt af

Annonce