Annonce
Nordfyn

Burger-satsning i Søndersø: Til maj åbner Joey's Burger

Houtan Shasavand er indehaver af Joey´s Burger på Hjallesevej 20 i Odense og åbner til maj en restaurant i Søndersø. Privatfoto

Til maj åbner Joey's Burger, som i dag holder til på Hjallesevej i Odense, forretning på et endnu ikke oplyst sted i Søndersø. 20 procent af omsætningen skal gå til Kræftens Bekæmpelse, hvis man bestiller på Joey's Burgers egen hjemmeside.

Søndersø: Udbuddet af frisklavet fastfood bliver snart større i Søndersø. Til maj åbner Joey's Burger forretning i byen. Det fortæller burgerforretningens indehaver Houtan Shahsavand.

- Vi får rigtig travlt med at indrette, men vi skal nå at blive klar til maj, siger Houtan Shahsavand og fortæller, at Joey's Burger kommer til at ligge der, hvor Bonustanken tidligere lå, Snavenej 1.

Houtan Shahsavand trådte for alvor ind i burgerbranchen, da han i 2015 åbnede Joey's Burger på Hjallesevej 20 i Odense. Siden har han arbejdet for at videreudvikle konceptet til glæde for kunderne. Således fortalte han i november, at han netop havde været på en tre måneder lang inspirationstur til burgernes hjemland, USA. Med sig hjem medbragte han blandt andet tre milkshakemaskiner, der hver kostede 150.000 kroner.

- Den ene af maskinerne skal stå i Søndersø, fortæller han.

Annonce

Penge til kræftbehandling

Fra 1. marts vil Houtan Shahsavand donere 20 procent af sin omsætning fra de kunder, som bestiller direkte på Joey's Burgers hjemmeside, til Børnecancerfonden.

- Det kommer også til at gælde i Søndersø. Min familie har kræft tæt inde på livet, og jeg vil gerne gøre, hvad jeg kan, for at hjælpe.

Med til at muliggøre projektet er, at Houtan Shahsavands slipper for at betale minimum 20 procent i provision til Just Eat, når kunderne bestiller direkte på hjemmesiden.

Sidste søndag kom han ud for en uheldig episode, da der gik ild i komfuret på Hjallesesvej, mens cirka 150 burgere var ved at blive tilberedt. Houtan Shahsavand stod selv ved komfuret og blev forbrændt på hånden, så han måtte en tur på skadestuen.

- Jeg er frisk igen.

Foruden salg af burgere kan folk i Søndersø og omegn fra maj også se frem til frisklavede stenovnspizzaer fra Joey's Burger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

OB

OB ophæver kontrakten med Anders K. Jacobsen: Kan frit forhandle med andre klubber

Annonce