Annonce
Fyn

Burger King i Odense åbner nu for gæster

Burger King på Ørbækvej i Odense har atter åbnet sin restaurant. Arkivfoto: Michael Bager
Nu har den amerikanske burgerkæde åbnet sin restaurant på Ørbækvej i Odense.
Annonce

Også Burger King har haft lukket for spisende gæster under coronakrisen og har udelukkende betjent sine kunder med takeaway og i Drive In.

Men med Danmarks genåbning i fase 2 kan burgerglade odenseanere og omegn igen nyde maden i restauranten på Ørbækvej i Odense.

Burger King har set frem til åbningen, men er klar over, at der følger et stort ansvar med.

- Vi glæder os virkelig til at igen have gæster siddende i restauranterne. Det er klart, at vi ikke bare åbner op for restauranterne på samme måde, som før corona kom til Danmark. Vi har stor fokus på at give gæsterne en god oplevelse – særligt når det kommer til sikkerhed og hygiejne, siger Daniel Schröder, der er marketingchef for Burger King i Danmark.

Han fortæller, at under coronaudbruddet har Burger Kings Drive Ins haft ekstra travlt.

- Det varierer selvfølgelig fra restaurant til restaurant, men vi har gennemsnitligt haft dobbelt så mange igennem Drive In ift. før coronakrisen. Det er glædeligt at vi har kunne holde åbent i langt de fleste restauranter hele vejen igennem. Vores medarbejdere har gjort en kæmpe indsats og skal have en kæmpe tak for deres åbenhed og fleksibilitet i en svær tid,” siger Daniel Schröder i en pressemeddelelse.

Burger King indfører nye tiltag for at sikre både gæsternes og medarbejdernes sikkerhed – blandt andet med plexiglas foran kasserne, omfattende rengøringsrutiner og information i restauranterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce