Annonce
Rejser

Bureau opfordrer: Tag en mindre bid af Australien

Queensland kan besøges året rundt, men vejrmæssigt er april, maj, september og oktober de mest stabile. Foto: Benns
Annonce

Kan man leve med kun at se en meget lille del af Australien, selv om man ved, at man måske eller nok aldrig kommer tilbage?

Spørgsmålet er relevant for alle, der skal besøge kontinentet, og mon ikke de fleste ender med at gabe over for meget? Nu vil rejsebureauet Benns forsøge at skubbe kunderne i retning af det modsatte - at få dem til at koncentrere sig om en lille område. Det har udarbejdet fem forslag til to-tre ugers "mikroeventyr", som de lanceres, i delstaten Queensland, som groft sagt har lidt af det hele inklusive koralrevet Great Barrier Reef.

Antallet af danske turister i Australien er i vækst. Fra 2017 til 2018 steg det med 7,4 procent, oplyser Benns, og mange vælger at køre fra nord til syd, hvilket kun giver tid til at se de bedst kendte attraktioner.

Karsten Lind, business manager i bureauet, opfordrer i stedet til, at man sparer på kilometerne og i stedet får et mindre område "ind under huden". Han mener, at man sagtens kan få et par uger til at gå med bare at udforske den nordlige eller sydlige del af Queensland. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Løbsarrangør forsøgte at tiltvinge sig adgang til godsejers skov: De vil tjene penge på at løbe i min natur

OB

Ryan ser frem til "Judas"-råb i Lyngby

Nordfyn

Ny vandboring er fuldstændig ren

Sydfyn

Sprængte hus i luften med et kilo sprængstof: Politiet ved ikke, hvor det kom fra

CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce