Annonce
Serie 1

Bundholdet Otterup B & IK taber for fjerde kamp i træk

Arkivfoto: Kim Rune
Hjemmekampen mod Bolbro GIF gav Otterup B & IK nul point.

Kvinde Serie 1, pulje 1, Otterup B & IK-Bolbro GIF 1-4 (0-0)

Søndag tabte Otterup B & IK 1-4 til Bolbro GIF på hjemmebane.

Nederlaget var det fjerde i træk og det fjerde i sæsonen for Otterup B & IK i Kvinde Serie 1, pulje 1.

Efter hjemmekampen ligger Otterup B & IK sidst med nul point og en samlet målscore på 7-29 efter otte spillede kampe ud af 12. Bolbro GIF ligger nummer tre med 16 point og en samlet målscore på 23-13.

Otterup B & IKs træner har følgende kommentar:

- Kampens resultat er desværre ikke retfærdigt ud fra kampen at dømme. Vi har chancer til flere mål, men skarpheden mangler, og så scorer Bolbro til gengæld i den anden ende. Vi er et ungt hold, som slet ikke burde spille Serie 1, men vi får det bedste ud af det, udtaler Jesper Nielsen.

Otterup B & IKs næste kamp spilles tirsdag den 4. juni kl. 19:00 på udebane mod Fraugde G & IF, der ligger nummer seks i rækken med tre point.

Bolbro GIF skal på banen lørdag den 8. juni kl. 13:00. Det sker på hjemmebane mod Tved BK, der ligger nummer fem i rækken med ni point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce