Annonce
Albaniserien

Bundholdet Nr. Aaby IK taber for 16. kamp i træk

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Hjemmekampen mod Flemløse/Hårby gav Nr. Aaby IK nul point.

Fynsserien, mænd, Nr. Aaby IK-Flemløse/Hårby 1-3 (0-0)

Tirsdag tabte Nr. Aaby IK 1-3 til Flemløse/Hårby på hjemmebane.

Nederlaget var det 16. i træk og det 20. i sæsonen for Nr. Aaby IK i Fynsserien, mænd.

Efter hjemmekampen ligger Nr. Aaby IK sidst med otte point og en samlet målscore på 19-79 efter 24 spillede kampe ud af 26. Flemløse/Hårby ligger nummer 11 med 25 point og en samlet målscore på 39-52.

Nr. Aaby IKs næste kamp spilles søndag den 16. juni kl. 11:00 på udebane mod Dalum IF, der ligger nummer fem i rækken med 42 point.

Flemløse/Hårby skal på banen lørdag den 15. juni kl. 15:00. Det sker på hjemmebane mod Årslev BK, der ligger nummer 12 i rækken med 23 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

På vej mod store temperaturstigninger: Bliv klogere på Middelfarts klimaløsninger - og find ud af, hvordan du kan hjælpe til

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce