Annonce
Albaniserien

Bundholdet Aarup/Assens besejrer Tårup IF med 2-1

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Aarup/Assens hentede tre point i udekampen mod Tårup IF.

Kvinde Albaniserien, Aarup/Assens -Tårup IF 2-1 (2-1)

Pointmæssigt var der noget at glæde sig over i omklædningsrummet for Aarup/Assens efter lørdagens opgør mod Tårup IF. Udekampen endte med en 2-1-sejr og tre point til Aarup/Assens.

Sejren var den første i sæsonen for Aarup/Assens i Kvinde Albaniserien.

Aarup/Assens s mål blev scoret af Signe Puch (1) og Amalie Jau (13).

Efter udekampen ligger Aarup/Assens sidst med nul point og en samlet målscore på 5-26 efter syv spillede kampe ud af 12. Tårup IF ligger nummer seks med fire point og en samlet målscore på 8-35.

Aarup/Assens s træner har følgende kommentar:

- Det var skønt at hente sæsonens første sejr. Vi havde 4-5 med fra U/18-holdet, og de kunne virkelig løbe. Vi spillede en fin kamp, og havde chancer til mere end vi scorede. I slutfasen lagde Tårup pres på, men vi holdt stand og vandt en dejlig sejr, sagde Mogens Nygaard.

Aarup/Assens s næste kamp spilles søndag den 16. juni kl. 15:00 på udebane mod Kildemosen, der ligger nummer tre i rækken med 17 point.

Tårup IF skal på banen torsdag den 6. juni kl. 18:45. Det sker på hjemmebane mod MG & BK, der ligger nummer fire i rækken med 13 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

På vej mod store temperaturstigninger: Bliv klogere på Middelfarts klimaløsninger - og find ud af, hvordan du kan hjælpe til

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce