Annonce
Sport

Bulldogs ventes at præsentere ny spiller - ligner sidste chance tirsdag aften mod Herlev

Odense Bulldogs prøver forfra mod Herlev Eagles tirsdag aften. Som her i hjemmekampen mod Herlev i oktober, hvor endnu en energisk offensiv aktion tegner sig. For det meste er det det bagudrettede aktioner, der har kikset i denne sæson. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Det ligner et krav om sejr og tre points mod Herlev, hvis Bulldogs skal holde liv i den sidste spinkle chance for slutspil. Rødovres kamp mod Herning er aflyst.
Annonce

ISHOCKEY: Det må være absolut sidste chance for at holde den spinkle chance for slutspil i live, når bundproppen Odense Bulldogs får besøg klokken 19.00 i VinMedKant Arena af nummer tredjesidst Herlev Eagles. En sejr i ordinær spilletid vil udløse tre point - og der vil efter tirsdagens kamp stadig være 13 kampe tilbage i grundspillet.

Op til kampen kunne Bulldogs-forwarden Lukas Lundvald glæde sig over, at han af fansene blev kåret til månedens spiller i december, hvor Lundvald var hed på isen og scorede seks gange og blev noteret for fire assister fordelt på ni kampe.

Månedens spiller kåres hver måned i samarbejde med Odense Bulldogs Support og sponsoreres af Christoffersen Guld Sølv Ure, der uddeler et eksklusivt Festina-ur til den spiller, som hæderen tilfalder.

Odense Bulldogs-direktør Ole Nielsen indikerede efter søndagens nederlag til Herning, at der meget vel kunne være endnu en ny spiller på vej, men Sport Fyn var i skrivende stund ikke 100 procent klart på den eventuelle tilgangs navn.

Annonce

Rødovre ramt

Bulldogs måtte i øvrigt mandag konstatere, at Rødovre Mighty Bulls - der ligger over Bulldogs - måtte aflyse tirsdags-kampen i Rødovre Centrum Arena mod Herning.

Rødovre Mighty Bulls har stadig syv eller flere covid19-smittede i truppen.

De to hold tildeles hver 1,5 point efter det gældende covid19-turneringsreglement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Middelfart For abonnenter

Brenderups borgere tog sagen i egen hånd og lavede deres egen solcellepark: Her er fire ting, der fik projektet til at lykkes

Odense

Afdelingschef erkender fejl i motorbane-sag: - Vi har ikke været skarpe nok

Annonce