Annonce
Fyn

Bulldogs var aldrig rigtig i nærheden mod Herlev

Marc Lefebvre, Odense Bulldogs head coach, kunne se sine spiller tabe 5-2 til Herlev Eagles. Foto: Michael Bager
Odense Bulldogs kunne ikke følge op på de ene point i præmieren. Mod Herlev tabte man 5-2 hjemme i en kamp, hvor der ikke for alvor var spænding om resultatet.
Annonce

ISHOCKEY: Odense Bulldogs spillede onsdag aften første hjemmekamp i isligaen. Efter et overraskende point skøjtede ind på kontoen i sæsonåbneren mod Aalborg Pirates, var der med rette store forventninger til det hvidklædte Odense-hold. De tog nemlig imod Herlev Eagles, der sammen med Bulldogs og Rødovre er de hold, der skal kæmpe om at undgå niendepladsen, der ikke giver adgang til slutspillet.

Bulldogs sad på kampens begyndelse og havde efter ti minutters spil en puckbesiddelse på 60 procent. Rasmus Simonsen blev spillet fri få meter fra mål men formøblede chancen.

Midtvejs i første periode kom gæsterne så bedre med.

Lukas Lundvad Nielsen fik to minutter for at puffe en Herlev-spiller omkuld, der stod lige lovlig tæt på Galansky. Samme sekund som roughing-straffen udløb, fik Herlevs Joonas Riekkinen drejet pucken i mål ved hjælp af skøjten.

Efter flere minutters gennemsyn af situationen på de nye kameraer, blev målet endelig godkendt. Forhåbentlig er det ikke Superligaens VAR-system, der har dannet præcedens for den slags omstændighed.

Et minut efter pucken var givet op, lå den igen i Bulldogs-målet. En mental spand isvand i hovedet på hjemmeholdet, der ellers havde domineret kampen fra start.

Annonce

Voldsom hovedtackling

Bulldogs startede nervøst i anden periode og med lidt nonchalant forsvarsspil i et par situationer. Også et par fejlaflevering der førte til friløbere til Herlev trods undertal, blev det til.

Bulldogs andet powerplay lignede lidt mere et regulært powerplay, men et skud på stolpen var det tætteste de kom, og så kunne Herlev i stedet øge til 3-0

Gæsternes Kasper Larsen blev sendt i bad for en hovedtackling på Rasmus Simonsen, i en fase hvor de ellers var begyndt at have kampen under kontrol.

Det udnyttede Cody Donaghey, da han smækkede pucken afsted langt udefra og reducerede til 1-3. Herefter var der ild i hans skøjter, da han rev sig fri af en Herlev-spiller ved kortvarigt at køre baglæns. Hans hold fik også afsluttet flittigt, men effektiviteten manglede.

Annonce

Trætte Bulldogs langt fra comeback

To minutter inde i tredje periode var Herlev-målmand Emil Jidskog ikke hurtigt nok over returen fra Shawn O'Donnels langskud, så Henry Hardarson kunne smide pucken i mål. En perfekt start på perioden for hjemmeholdet, men Herlev svarede hurtigt igen.

Alexander Lindqvist Madsen maskerede sit skud som en aflevering men tog fusen på Galansky og sendte den op i nettaget.

Herlev overtog igen kampen og fik så rigeligt testet den hjemvendte canadiske målmands reflekser. Hjemmeholdet så trætte ud. Shawn O'Donnel lod sig udskifte skøjtende ud foroverbøjet og med hænderne på knæene.

Puckbesiddelsen skøjtede over i gæsterne favør, og der manglede fart og viljestyrke i kontraangrebene, som ofte blev afsluttet med et lidt modløst langskud i håb om en heldig afretning. Til slut trak Lebvre målmanden i håb om at skabe noget oppe foran, men Herlev var kolde og kyniske og cementerede sejren med et langskud i et tomt mål.


Kampen kort

Odense Bulldogs-Herlev Eagles 2-5

(0-2, 1-3, 2-5)

Mål:

0-1 (17.30) Joonas Riekkinen, assist Alexander Lindqvist-Hansen

0-2 (18.30) Alexander Edström, assist Filip Owesson

0-3 (27:50) Luis Blak Olsen, uassisteret

1-3 (33:11) Cody Donaghey, assist Sebastian Ehlers

2-3 (41:51) Henry Hardarson, assist Shawn O'Donnell

2-4 (44:54) Alexander Lindqvist-Hansen, assist Anton Johansson

2-5 (58:09) Luis Blak Olsen, assist Magnus Koch

Udvisninger: Odense Bulldogs: 1 x 2 min. Herlev: 2 x 2 min & 1 x 20 min.

Dommere: Thomas Buchardt Andersen og Niclas B. Lundsgaard

Tilskuere: 318

Bulldogs næste kamp: Fredag den 25. oktober kl. 19.30: Odense Bulldogs - Herning

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce