Annonce
Bulldogs

Bulldogs vandt i forlænget - men misser slutspillet

Henry Hardarson (71) er ambassadør for "enkrone-kampen" mod Rødovre. Her ses han i kamp mod Sønderjyske i velgørenhedskampen for Veteranhjem Odense fredag 14. februar. Arkivfoto: Frederik Steen Nordhagen
2-2 i ordinær spilletid mellem Odense Bulldogs og Rødovre Mighty Bulls betyder - efter Sport Fyns beregninger - at slutspilschancerne er ovre for fynboerne. Bulldogs vandt dog kampen med en scoring i forlænget spilletid.

ISHOCKEY: Der var dømt absolut sidste chance for en slutspilsplads, da Odense Bulldogs hjemme i VinMedKant Arena tog imod Rødovre Mighty Bulls i isligaen fredag aften.

Begge hold gik ind til kampen med tre nederlag i træk, og de foregående fem opgør mellem klubberne i denne sæson var endt i to sejre og tre nederlag til Bulldogs.

Inden kampen fortalte administrerende direktør Ulla Vahl-Møller, at "drengene er sat op til kampen. Det bliver en spændende kamp, og vi forventer fuldt hus."

Forventningen om mange folk på lægterne skyldtes især, at kampen var en såkaldt enkroners-kamp, hvor mere end 30 virksomheder lagde én krone til Odense Bulldogs per tilskuer til kampen.

Også cheftræner Marc Lefebvre var forventningsfuld inden kampen.

- Drengene har lært af de seneste to kampe, lød det fra Bulldogs-træneren med henvisning til nederlagene mod Sønderjyske og Aalborg Pirates. Han tilføjede:

- Så forhåbentligt kommer vi til at score nogle mål i aften.

Annonce

Pauseunderholdning

Det skete ikke i løbet af første periode, hvor fynboerne ikke formåede at score på de chancer, der tilfaldt dem.

Til gengæld lykkedes det gæsterne at score to gange. Første gang efter 8 minutter, mens 2-0 scoringen faldt et kvarter inde i perioden.

Og så var det tid til pauseunderholdning, hvor de fire tidligere Bulldogs-spillere Torben Benjaminsen, Olafur Gunnarsson, Mads Schaarup og Lars Oxholm konkurrerede om, hvem der kunne ramme målet flest gange fra den anden ende af banen.

Det var Gunnarsson bedst til. Han ramte målet på to ud af tre skud. Oxholm ramte en enkelt gang, mens hverken Schaarup eller Benjaminsen fik pucken i mål.

Der var kun spillet to minutter af anden periode før tilskuerne endelig kom i gang. Henry Hardarson scorede Bulldogs' første mål i tre kampe. Som ambassadør for enkroners-konceptet var det jo meget passende.

De næste mange minutter var det hjemmeholdet, der styrede spillets gang, men uden at score på de chancer, de spillede sig frem til. Derfor var stillingen fortsat 2-1 til sjællænderne, da anden periode blev fløjtet af.

Publikum kom i gang

Tredje periode blev generelt spillet i et højere tempo og med mere nerve, og spillet bølgede frem og tilbage. Halvvejs i perioden havde Bulldogs en gylden mulighed for at udligne, men det lykkedes ikke.

Få minutter senere brændte det på igen foran Rødovres mål, men desværre for Bulldogs og heldigvis for Mighty Bulls ville pucken ikke i nettet.

Jo mere det spidsede til, jo mere kom der gang i både publikum og spillerne på isen, der flere gange måtte skildes ad af dommerne.

Men man skal som alle ved aldrig give op. Otte minutter før tid fløj hovedparten af publikum op at stå.

Bulldogs havde udlignet ved "HENRY HARDARSON!" som det lød fra hjemmeholdets publikum.

2-2 var resultatet efter ordinær tid, og dermed slutter Bulldogs definitivt som ligaens nummer ni.

I den forlængede spilletid scorede Yannick Vedel sejrsmålet for Odense Bulldogs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: Britisk toprådgiver spår tidligst genåbning ved udgangen af maj

Fyn

Odense-restaurant begærer sig konkurs

Annonce