Annonce
Odense Bulldogs

Bulldogs-træner trykker på genstart efter stort nederlag

Odense Bulldogs tog sidste fredag en vigtig sejr mod Rødovre, der øjeblikkeligt indtager ottendepladsen med et halvt point mere end Bulldogs. Foto Birgitte Carol heiberg
Bulldogs' træner Marc LeFebvre har fundet de gamle dyder frem forud for søndagens kamp mod Aalborg. Og så er der en særlig del af spillet, han vil have forbedret.
Annonce

ISHOCKEY: Efter tirsdagens kamp mod Esbjerg Energy, der havde lidt for meget energi og tævede Bulldogs 8-1, skal hundene fra Odense forsøge at rejse sig mod Aalborg Pirates hjemme i VinMedKant Arena søndag klokken 15. Det bliver - som sædvanligt fristes man til at sige - ikke nogen nem opgave for Bulldogs, der frister en tilværelse på sidstepladsen.

Sport Fyn fangede Bulldogs canadiske træner Marc LeFebvre over en coronasikret telefonlinje:

- For det første var vi nødt til at samle os selv efter kampen i Esbjerg i tirsdags. Vi skulle back to basics i træningen den her uge. Efter en god kamp forrige fredag (Bulldogs vandt 6-4 over Rødovre, red.) faldt vi helt sammen mod Esbjerg.

- Vi ved, at vi har brug for nogle sejre og nogle point på tavlen, så vi kan kravle lidt op i tabellen. Men Aalborg er godt hockeyhold, siger LeFebvre om søndagens modstander. 


Vi har haft to rimelig gode kampe mod dem den her sæson. Men vi bliver nødt til at score nogle powerplay-mål. Det er det, der gjorde forskellen i de to første kampe. Hvis vi kan udnytte vores chancer i powerplay, vil det gøre en stor forskel.

Bulldogs' træner Marc LeFebvre


Men selvom Aalborg Pirates indtager en øjeblikkelig tredjeplads og har 32,5 point mod Bulldogs 12, har det odenseanske hold alligevel hentet et enkelt overraskende point i sæsonpremieren i Aalborg, mens Bulldog tabte knebent 3-2 på hjemmebane 30. oktober. Med andre ord har det været lige ved og næsten, men hvad mangler Bulldogs for at tage det sidste skridt?

- Vi har haft to rimelig gode kampe mod dem den her sæson. Men vi bliver nødt til at score nogle powerplay-mål. Det er det, der gjorde forskellen i de to første kampe. Hvis vi kan udnytte vores chancer i powerplay, vil det gøre en stor forskel.

Han uddyber:

- Det er en del af vores spil, der skal være bedre. Vi scorede to mål på powerplay i vores kamp mod Rødovre, og det var det, der gjorde forskellen. Det er utrolig vigtigt, og det er noget, vi bliver ved med at arbejde videre på hele tiden, slutter LeFebvre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce