Annonce
Odense Bulldogs

Bulldogs tabte trods stærk slutspurt

Tadeas Galansky havde en travl aften i Bulldogs-målet, da topholdet Aalborg Pirates var på besøg. Galansky blev sit holds bedste - han kan blive guld værd i fynboernes jagt på slutspillet. Foto Birgitte Carol Heiberg
Aalborgs spillerbus sad fast i kø ved Nørre Aaby, og kampen mod Odense blev forsinket. Men der var fart i de nordjyske skøjter, da gæsterne kom frem, og piraterne vandt 3-2, selv om de var presset i sidste periode.
Annonce

ISHOCKEY: - Vores bus "sidder fast" ved Nørre Aaby.

Sådan lød "nødråbet" fra Aalborg Pirates-lejren først på aftenen til Bulldogs-direktør Ulla Vahl-Møller med et vedlagt foto fra spillerbussen, der holdt stille i en af fredagens mange køer på den vestfynske motorvej.

Forsinkelsen betød, at der i lang tid var uvished om, hvornår kampen mellem Aalborg Pirates og Odense Bulldogs, der var sat til start til kl. 19.00 ville blive sat i gang.

Det skete dog i rimelig tid - klokken 19.30.

Og de hurtigt skøjtende gæster kunne nogle timer senere køre den anden vej med endnu tre point i bagagen efter en sejr på 3-2. Men kampen kunne sagten være endt i overtid efter en flot tredje periode af Odense.

KAMPEN KORT

Isligaen

Odense Bulldogs-Aalborg Pirates 2-3  (0-1, 0-1, 2-1)

Mål:
0-1 (00.24)  Josh Macdonald (Uassisteret).
0-2 (24.04) Josh Macdonald (assist: Thomas Spelling og Pierre-Oliver Morin).
0-3 (45.21) Jeppe Jul Korsgaard (assist: Tobias Ladehoff og Kirill Kabanov).
1-3 (50.15) Cody Donaghey (assist: Oliver Anker Christensen).
2-3 (51.14) Henry Hardarson (assist: Shawn O'Donell og Cody Donaghey).

Bedste spiller:
Odense: Tadeas Galansky.
Aalborg: Jonas Brøndberg.

Udvisninger:
Odense: 5 x to minutter.
Aalborg: 4 x to minutter.

Tilskuere: Cirka 375.

Bulldogs næste kamp: 11. november, kl. 19.00: Rødovre Mighty Bulls-Odense Bulldogs.

Det var top mod bund i VinMedKant Arena. Pirates - 25 point for 10 kampe - bare vinder og vinder trods mange skader, mens Bulldogs - ni point for 12 kampe - kæmper for en plads i slutspillet men i den forbindelse har kontakt i bunden i modsætning til sidste sæson.

Men et af Aalborgs pointtab var altså i Odense i sæsonåbneren, hvor nordjyderne måtte have overtid til hjælp for at vinde 4-3.

På den anden side leverede fynboerne en svag indsats i nederlaget på 1-7 i Herning, tirsdag aften.

Annonce

Værst tænkelige start

Bulldogs var ligesom i Herning uden esset Mike Hammond og Mathias Jørgensen i fredags-opgøret.

Og hjemmeholdet fik den værst tænkelige start. Hvis der er noget, man ikke skal gøre mod det omstillings-hurtige Pirates, så er det fejlafleveringer, og netop på sådan en fejl efter 24 sekunder - og inden hjemmeholdet helt havde fundet opstillingen på isen - endte pucken hos gæsternes Josh MacDonald, der hamrede pucken ind bag Tadeas Galansky.

De efterfølgende minutter viste, hvor ærgerlig den hurtige scoring fra Pirtes var, for Bulldogs sværmede i resten af første periode i flere tilfælde omkring Aalborg-målet og kunne faktisk godt have fortjent en udligning. Blandt andet havde både Henry Hardarson og Dale Mitchell gode muligheder.

Men Aalborgs hurtige omstillinger var også hele tiden livsfarlige - og en potentiel bombe under resten af opgøret.

Annonce

Der skal trænes powerplay

Et powerplay i starten af anden periode blev dyrt for hjemmeholdet. Netop som udviste Martin Larsen var klar til atter at indtage isen, smaskede Josh MacDonald pucken i mål til en nordjysk føring på 2-0.

Piraterne havde tingene under kontrol. Også selv om blandt andre Shawn O'Donnell havde åbne muligheder. Pucken ville ikke ikke ind bag George Sørensen i Aalborg-målet. Heller ikke i to gange Odense-powerplay i slutningen af perioden.

Fynboerne skal i det hele taget øve sig på det der powerplay. De har således ligaens dårligste udnyttelsesprocent på den del.

Annonce

Skidt udvisning

Med en scoring i starten af tredje periode tog Aalborg luften ud af opgøret - troede alle. Men to hurtige scoringer af hjemmeholdet bragte nyt liv i kampen, og Bulldogs blev klappet fra isen trods nederlaget.

En udvisning til kaptajn Michael Eskesen med et minut tilbage af opgøret - og med Galansky ude af målet - var skidt for hjemmeholdet. Eskesen talte med store bogstaver, fordi han syntes, at gæsterne fik lov til at trække tiden. Og de bogstaver kunne dommerne ikke lide.

Men Odense pressede topholdet. Og det er godkendt.

To kampe mod Rødovre Mighty Bulls den 11. november i København og den 13. november i Odense bliver nøgleopgør for fynboerne. Bulls ligger pt. sidst i ligaen.

Annonce
Assens For abonnenter

Flemming, Tommy, Leo og Torben mødes hver onsdag for at køre race: - Vi er store legebørn. Forskellen er bare prisen på legetøjet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Retfærdighed for seniorer

Sport

Vellykket dansk EM-premiere: Det ligner allerede en billet til mellemrunden

Annonce