Annonce
Sport

Bulldogs taber igen med for få folk og for mange udvisninger

Odense Bulldogs målmand Tadeas Galansky måtte hente pucken ud af mål fem gange mod Herning. Foto Birgitte Carol Heiberg
Odense Bulldogs spillede fint op med Herning Blue Fox indtil langt inde i anden periode. Men målet til 3-1 knækkede fyboerne, og så endte kampen 5-1.
Annonce

ISHOCKEY: Søndag eftermiddag skulle Odense Bulldogs forsøge at revanchere sig ovenpå fredagens nederlag 1-7 på hjemmebane mod Esbjerg Energy. Herning Blue Fox var denne gang modstanderen, men endnu engang vidste det sig, at blive en lidt for stor mundfuld for odenseanerne.


Der kan vi godt mærke, at vi er lidt ramt på selvtilliden. Det punkterer det hele.

Bulldogs-direktør Ole Nielsen om Hernings scoring til 3-1 i slutningen af anden periode


Bulldogs kom bagud under et powerplay efter seks minutter, men Christian Juhl Thunbo fik udlignet til 1-1 i slutningen af første periode. Bulldogs direktør Ole Nielsen var egentlig ganske godt tilfreds med første halvdel af kampen.

- Vi er fornuftigt med et langt stykke hen ad vejen. Men vi får for mange udvisninger. Og det har været billedet her på det seneste, og så bliver det svært, når vi i forvejen er for få folk. Det gør ikke betingelserne lettere, kan man sige, fortæller direktøren med reference til Henry Hardarson, der måtte forlade banen i fredags med en knæskade.

- Ved 2-1 har vi et powerplay, hvor vi har et par gode muligheder. Ales Sova har et slagskud, der går lige forbi den ene opstander, og bagefter forsøger han at spille Georgs Golovkovs på en styring inde foran mål. Den rammer han, men den glider lige forbi mål, så vi er tæt på at udligne, lige inden Herning scorer til 3-1. Den var hård ved os, fortæller Ole Nielsen og tilføjer om scoringen:

- Dér kan vi godt mærke, at vi er lidt ramt på selvtilliden. Det punkterer det hele.

Annonce

Ny spiller på vej

Bulldogs hentede tidligere på ugen den tjekkiske back Ales Sova og angriberen Georgs Golovkovs fra Letland. De nye kræfter på holdet får også et par rosende ord med på vejen.

- Jeg synes både Sova og Golovkovs bidrager. Det må jeg sige. Først og fremmest kommer de med en rigtig god attitude og vil gerne gå ind og tage noget ansvar på holdet. Det har været positivt, at vi har fået et par stykker ind, der kommer med den helt rette indstilling.

Ole Nielsen fortæller, at holdet nu må kigge frem mod den vigtige bundkamp mod Herlev på tirsdag, som ligner noget nær sidste udkald for ikke at havne på sidstepladsen i ligaen. Ole Nielsen:

- Det er en must-win-kamp, hvis vi stadig skal holde liv i slutspilsdrømmene.

Direktøren fortæller desuden, at man regner med at kunne præsentere en ny spiller inden kickoff tirsdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Middelfart For abonnenter

Brenderups borgere tog sagen i egen hånd og lavede deres egen solcellepark: Her er fire ting, der fik projektet til at lykkes

Odense

Afdelingschef erkender fejl i motorbane-sag: - Vi har ikke været skarpe nok

Annonce