Annonce
Odense Bulldogs

Bulldogs Support: Det er i hårde tider klubben skal mærke opbakning

Nicolaj Hansen, formand for Odense Bulldogs Support, vil også være klar i Bulldogs-dresset i næste sæson. Foto: Nils Svalebøg/Ritzau Scanpix
Nicolaj Hansen, formand for Odense Bulldogs Support, tror på gode tider for klubben, der søndag sluttede sæsonen på hjemmebane med en sejr over Rødovre Mighty Bulls i overtiden.

ISHOCKEY: " Det er i nøden, man skal kende sine venner".

Sådan siger gamle ord.

Nu er Odense Bulldogs ikke direkte i nød, men det er en kendsgerning, at fynboerne ender sidst i grundspillet og dermed går på meget tidlig sommerferie uden slutspil.

Og det kunne en sejr i overtiden - efter 4-4 i de ordinære 60 minutter - søndag eftermiddag i sidste kamp i VinMedKant Arena i denne sæson mod de seneste ugers direkte konkurrenter til sidstepladsen, Rødovre Mighty Bulls, ikke ændre på.

Tæt mod Rødovre

Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls 5-4 (2-0, 0-1, 2-3 og 1-0 i overtid).

Odenses mål: Sebastian Ehlers, Martin Larsen, Joseph Mizzi, Dale Mitchell og Oliver Anker Christensen.

Bulldogs har en enkelt kamp tilbage i grundspillet - på tirsdag hos Esbjerg Energy. Men uanset resultatet ender Odense sidst i grundspillet, og fynboernes sæson er slut.

Det er i den situation, at ordene fra Nicolaj Hansen, formand for Odense Bulldogs Support, må give klubben mod på at arbejde hårdt fremadrettet:

- Det er let at kalde sig fan, når det går godt for en klub. Men det er når tiderne er hårde, at de sande fans skal bakke ekstra op. Og det gør vi.

Annonce

Forkerte spillere

Nicolaj Hansen tror på, at de gode tider vender tilbage for ishockeyen i Odense. Han siger:

- Holdet har haft en god periode her til sidst, og det skal der selvfølgelig bygges videre på. Og faktisk er det jo kun gået fremad, siden der kom en ny direktør til (Ole Nielsen pr. 4. januar, red.). Også det giver forhåbninger om bedre tider.

På spørgsmålet, hvad der er gået galt i den sæson, der er slut for fynboerne på tirsdag med sidste kamp i grundspillet hos Esbjerg, svarer Nicolaj Hansen:

- Jeg tror, der er mange forskellige forhold, der har spillet ind. Man kan blandt andet sætte spørgsmålstegn ved, om det var de rigtige spillere fra starten af sæsonen.


Jeg spår, at det kan gå fremad med Ole Nielsen som ny direktør. Man vil sandsynligvis se mere stabilitet i organisationen - og en mere håndfast tilgang til holdet

Michael Søvsø, ishockeyekspert


Michael Søsøv fra Odense - ishockeyekspert og bestyrer af Metalligaens hjemmeside - siger:

- Der kom for sent struktur på holdet. Der skulle tidligere have været fokus på at få defensiven til at fungere bedre. Et skift af spillere gjorde holdet mere pålideligt defensivt - man kunne også se, at det gav et løft på spillet i målet. Men da var det altså for sent.

Men Søvsø tror ligesom Nicolaj Hansen på bedre tider for Bulldogs:

- Jeg spår, at det kan gå fremad med Ole Nielsen som ny direktør. Man vil sandsynligvis se mere stabilitet i organisationen - og en mere håndfast tilgang til holdet.

Annonce

Følelsesladet Dale-farvel

Den sidste hjemmekamp blev et følelsesladet farvel til den populære Bulldogs-canadier, Dale Mitchell, der slutter karrieren for at blive brandmand hjemme i det canadiske - og for at få familien  mere i centrum.

Dale Mitchell sluttede sin sidste kamp på hjemmebane med en sejrsrunde i VinMedKant Arena. Man kunne have undt canadieren en fyldt arena. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen

Før kampen - og med spillerne fra begge hold linet op ved midten - holdt bestyrelsesformand Thomas Hertz Andersen tale for Mitchell og beskrev canadierens indflydelse på både holdet og på den danske liga generelt. Efterfølgende blev der vist en video i arenaen, hvor blandt andet spillere, ledere, dommere og andre sagde farvel og god vind videre til den populære canadier.

Lidt eventyragtigt blev det faktisk Dale Mitchell, der udlignede til 4-4 med lidt over to minutter tilbage af opgøret og altså skaffede Bulldogs overtid. Mitchell også tæt på at afgøre kampen i den ordinære tids døende sekunder, men en Rødovre-stav kom i vejen nærmest på målstregen.

Nicolaj Hansen varsler i øvrigt, at der midt i ugen vil blive lagt en farvel-video til Dale Mitchell ud på Support-hjemmesiden.

- Vi er selvfølgelig kede af, at vi ikke kunne sige farvel til Dale i arenaen, men vi håber, han kommer tilbage til en kamp, når der atter er tilskuere, så vi kan sige ordentligt farvel, tilføjer Nicolaj Hansen.

Fra Mitchell lyder det:

- Bulldogs-supporterne er mine favoritsupportere gennem hele min professionelle karriere.

Annonce

Mest læste

Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Tina Petersen betaler selv 25.000 kr. for genoptræning: Politikere kræver redegørelse om hendes forløb

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce