Annonce
Bulldogs

Bulldogs stred flot i Rungsted

Marc Lefebvre, træner for Odense Bulldogs, var sammen med spillerne med til at skabe endnu et overraskende resultat - denne gang i Rungsted. Foto: Michael Bager
Odense Bulldogs fik 5-5 i ordinær spilletid og fik det ene point, men hjemmeholdet sejrede i forlængelse og tog to point. Dermed lagde Bulldogs stærkt op til fredagens klassiker hjemme mod Sønderjyske.

ISHOCKEY: Odense Bulldogs præsterede endnu et agtværdigt, respektabelt og endda flot resultat, da gæsterne efter ordinær spilletid spillede 5-5 mod Rungsted.

Nok scorede Rungsted det afgøredende mål i forlængelsen, så hjemmeholdet tog det ekstra point - og dermed i alt to point - men Bulldogs kunne dog rejse hjem med det ene point, og dermed fortsatte holdet den gode og aktuelle serie.

Odenses forward Jack Walker, der har været en pæn succes siden tilknytningen til klubben for en del uger siden, bragte gæsterne foran i 1. periode, men Rungsted udlignede, inden Lukas Lundvald Nielsen scorede til 2-1 for Bulldogs inden pausen.

Rungsted udlignede i 2. periode ved Vojtech Komarek og så var der lagt op til en inciterende slutning på kampen.

Annonce

Walker og Lundvald

Rungsted scorede to gange i starten af 3. periode og kom foran 4-3, men to scoringer af Jack Walker og igen Lukas Lundvald Nielsen sørgede for Bulldogs-føring, før hjemmeholdet udlignede tik 5-5 små tre minutter før ordinær spilletids udløb.

Dermd gik kampen i forlængelse, og efter tre minutter afgjorde Rungsted kampen.

Rungsted fik dermed to point, men Odense Bulldogs kunne rejse hjem med det ene point, og dermed er der lagt op til en flot match fredag aften, hvor Sønderjyske er gæsten i det traditionsrige lokalopgør.

Og så Bulldogs beviste i Rungsted - selv om holdet nok havde haft brug for en sejr for at holde fast i chancen for slutspil - at der er potentiale i spillerne og samarbejdet med træner Marc Lefebvre, der netop er blevet forlænget, så han også i næste sæson står med ansvaret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Nyborg

Debat: De unge skaber fremtiden

Middelfart For abonnenter

Stribonitter så omdiskuteret olieberedskabslager indefra: - Byggeri i seks etager er en skændsel for området

Odense

Politidirektør vil have stoppet uro: Visitationszone er for uskyldige borgeres skyld

Annonce