Annonce
Bulldogs

Bulldogs stred flot i Rungsted

Marc Lefebvre, træner for Odense Bulldogs, var sammen med spillerne med til at skabe endnu et overraskende resultat - denne gang i Rungsted. Foto: Michael Bager
Odense Bulldogs fik 5-5 i ordinær spilletid og fik det ene point, men hjemmeholdet sejrede i forlængelse og tog to point. Dermed lagde Bulldogs stærkt op til fredagens klassiker hjemme mod Sønderjyske.

ISHOCKEY: Odense Bulldogs præsterede endnu et agtværdigt, respektabelt og endda flot resultat, da gæsterne efter ordinær spilletid spillede 5-5 mod Rungsted.

Nok scorede Rungsted det afgøredende mål i forlængelsen, så hjemmeholdet tog det ekstra point - og dermed i alt to point - men Bulldogs kunne dog rejse hjem med det ene point, og dermed fortsatte holdet den gode og aktuelle serie.

Odenses forward Jack Walker, der har været en pæn succes siden tilknytningen til klubben for en del uger siden, bragte gæsterne foran i 1. periode, men Rungsted udlignede, inden Lukas Lundvald Nielsen scorede til 2-1 for Bulldogs inden pausen.

Rungsted udlignede i 2. periode ved Vojtech Komarek og så var der lagt op til en inciterende slutning på kampen.

Annonce

Walker og Lundvald

Rungsted scorede to gange i starten af 3. periode og kom foran 4-3, men to scoringer af Jack Walker og igen Lukas Lundvald Nielsen sørgede for Bulldogs-føring, før hjemmeholdet udlignede tik 5-5 små tre minutter før ordinær spilletids udløb.

Dermd gik kampen i forlængelse, og efter tre minutter afgjorde Rungsted kampen.

Rungsted fik dermed to point, men Odense Bulldogs kunne rejse hjem med det ene point, og dermed er der lagt op til en flot match fredag aften, hvor Sønderjyske er gæsten i det traditionsrige lokalopgør.

Og så Bulldogs beviste i Rungsted - selv om holdet nok havde haft brug for en sejr for at holde fast i chancen for slutspil - at der er potentiale i spillerne og samarbejdet med træner Marc Lefebvre, der netop er blevet forlænget, så han også i næste sæson står med ansvaret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Nu bliver øl rationeret

1995 Musikkorps Fyn er et lille orkester med 16 musikere og en dirigent, men dets betydning for øens musikliv er så stor, at kulturrådmand Søren Møller (K) kalder det en katastrofe, hvis politikerne i Folketinget beslutter at nedlægge eller flytte korpset. Rådmanden vil gå til forsvarsminister Hans Hækkerup med en melding om, at uanset hvad der sker med Odense Kaserne og det militære område i Højstrup, bør det militære musikkorps bevares på Fyn. De professionelle musikere i korpset fungerer i stor udstrækning som instruktører og lærere for amatørmusikere, og derfor vil det fynske musikliv ikke blot gå glip af korpsets koncerter men også uddannelse, hvis militærmusikken får marchordre. 1970 Restauratør Peter Poulsen, Varbjerg Strand, må være en af de mest tålmodige mænd på Fyn. Siden han i 1932 overtog sin sommerrestaurant, har han troligt – og med passende mellemrum - søgt spiritusbevilling. Og efter samfulde 38 års tørstige venten er hans stedsegrønne håb nu gået i opfyldelse. For nylig lod myndighederne ham forstå, at bevillingen ville komme, hvis han foretog visse moderniseringer. Det er nu sket, og Peter Poulsen har fået sin bevilling i hus. Stor er hans glæde, og glade bliver beboerne i egnens 400 sommerhuse og de mere flygtige turister formentlig også. Restauratør Poulsen belønnede sig selv for mange års venten med etablissementets første udskænkede ”mandeøl”. 1945 Der har som bekendt længe været øl-rationering, men dog ikke strengere, end at det kunne lykkes at få bryggerierne til at forbarme sig over folk, der skulle have familiefester, så der kunne falde en lille ekstraration af. Men det gælder ikke længere – i hvert fald ikke for Albani Bryggeriernes vedkommende. I en annonce i disse dage gør man opmærksom på, at bryggeriernes nye salgsbegrænsninger, der blev indført 1. marts, gør det nødvendigt, at de givne rationer ikke overskrides under nogen form. Såvel Albani Bryggeriet som Slotsbryggeriet vil ud over de rationer, der ved begyndelsen af hver måned tildeles kunderne, således ikke kunne give ekstraleverancer, hverken af øl eller mineralvand.

Middelfart

Borgmester med lokal coronastatus: Der arbejdes på genåbninger, og hjemsendte sættes til andre opgaver

Annonce