Annonce
Bulldogs

Bulldogs stred flot i Rungsted

Marc Lefebvre, træner for Odense Bulldogs, var sammen med spillerne med til at skabe endnu et overraskende resultat - denne gang i Rungsted. Foto: Michael Bager
Odense Bulldogs fik 5-5 i ordinær spilletid og fik det ene point, men hjemmeholdet sejrede i forlængelse og tog to point. Dermed lagde Bulldogs stærkt op til fredagens klassiker hjemme mod Sønderjyske.

ISHOCKEY: Odense Bulldogs præsterede endnu et agtværdigt, respektabelt og endda flot resultat, da gæsterne efter ordinær spilletid spillede 5-5 mod Rungsted.

Nok scorede Rungsted det afgøredende mål i forlængelsen, så hjemmeholdet tog det ekstra point - og dermed i alt to point - men Bulldogs kunne dog rejse hjem med det ene point, og dermed fortsatte holdet den gode og aktuelle serie.

Odenses forward Jack Walker, der har været en pæn succes siden tilknytningen til klubben for en del uger siden, bragte gæsterne foran i 1. periode, men Rungsted udlignede, inden Lukas Lundvald Nielsen scorede til 2-1 for Bulldogs inden pausen.

Rungsted udlignede i 2. periode ved Vojtech Komarek og så var der lagt op til en inciterende slutning på kampen.

Annonce

Walker og Lundvald

Rungsted scorede to gange i starten af 3. periode og kom foran 4-3, men to scoringer af Jack Walker og igen Lukas Lundvald Nielsen sørgede for Bulldogs-føring, før hjemmeholdet udlignede tik 5-5 små tre minutter før ordinær spilletids udløb.

Dermd gik kampen i forlængelse, og efter tre minutter afgjorde Rungsted kampen.

Rungsted fik dermed to point, men Odense Bulldogs kunne rejse hjem med det ene point, og dermed er der lagt op til en flot match fredag aften, hvor Sønderjyske er gæsten i det traditionsrige lokalopgør.

Og så Bulldogs beviste i Rungsted - selv om holdet nok havde haft brug for en sejr for at holde fast i chancen for slutspil - at der er potentiale i spillerne og samarbejdet med træner Marc Lefebvre, der netop er blevet forlænget, så han også i næste sæson står med ansvaret.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Annonce