Annonce
Bulldogs

Bulldogs snakker med Dale Mitchell om retur - tabte mod Herning

Sport Fyn erfarer, at canadiske Dale Mitchell måske er på vej tilbage til Odense Bulldogs. Bulldogs' sportschef bekræfter dialog. Arkivfoto: Robert Wengler
På nuværende tidspunkt har Odense Bulldogs kun meldt fremtiden ud for seks spillere, men sportschef Henrik Benjaminsen fortæller, at klubben forhandler med flere spillere. Én af dem er canadiske Dale Mitchell, der kan gøre comeback på Fyn.
Annonce

ISHOCKEY: Odense Bulldogs går efter at løfte niveauet i truppen til næste sæson i et forsøg på at komme indenfor i slutspillet, hvilket ikke lykkedes i denne sæson.

De seneste sæsoner har Odense Bulldogs bygget op fra bunden, men denne gang bygger klubben videre på det fundament, den har.

- Der er nogle, vi gerne vil beholde, fortæller sportschef Henrik Benjaminsen til Sport Fyn i første pause af kampen mod Herning Blue Fox fredag aften.

- Vi får mere økonomi til truppen, så vi kigger på flere udlændinge og på at løfte niveauet, tilføjer han.

En af de spillere, der meget vel kan spille for Odense Bulldogs i næste sæson, er Dale Mitchell. Sport Fyn erfarer, at canadieren kan være på vej til et comeback i den danske isliga. Dale Mitchell spiller i denne sæson for tyske Dresdner Eislöwen i den næstbedste tyske række, og her har han været en af profilerne med 27 scoringer og 29 assists.

Den 30-årige wing spillede fire år for Odense Bulldogs og en enkelt for Frederikshavn, før han op til denne sæson skiftede til det tyske. I Odense-tiden var han også en af profilerne og en publikumsfavorit.

Bulldogs' sportschef bekræfter, at klubben er i dialog med Mitchell.

- Han er en af dem, vi snakker med, men det er for tidligt at melde noget ud. Der er flere ting, der skal falde på plads, og vi skal ikke forhandle i pressen, lyder det.

Annonce

Flere på plads

Officielt er der kun meldt noget ud om seks Odense Bulldogs-spillere for næste sæson. Martin Larsen, Oliver True, Rasmus Simonsen, Mathias Max Rasmussen, Michael Eskesen og Sebastian Ehlers fortsætter i klubben.

- Men der er flere, vi har på plads, lyder det fra Henrik Benjaminsen, der dog ikke vil sætte navne på.

Sportschefen fortæller videre, at klubben håber at bygge en stærkere første kæde, der tæller flere udlændinge, mens flere af de bedste danskere kan havne i anden kæde, og de unge talenter så skal udgøre tredje kæde.

Benjaminsen forventer dog ikke, at truppen er helt på plads før juli med de sidste udlændinge, men at de danske spillere bør være på plads tidligere.

En udlænding, Odense Bulldogs gerne vil forlænge med, er amerikanske Jack Walker, som klubben har været tilfreds med, siden han ankom i januar.

Det gjorde han sammen med en anden amerikaner, Sam Povorozniouk, der dog er taget hjem til USA for at blive opereret for en skade. Henrik Benjaminsen regner ikke med, at han vender tilbage til klubben.

- Vi holder kontakten med ham, men vi ved ikke, hvornår han bliver klar. Jeg tror ikke, at han vender tilbage til os, fortæller sportschefen.

Annonce

Midtjysk sejr

På isen i VinMedKant Arena tog Odense Bulldogs imod Herning Blue Fox, der kæmper for andenpladsen i grundspillet, mens fynboerne er ude af kampen om slutspillet.

Før kampen blev der uddelt en gave og spillet fødselsdagssang for Bulldogs' fysiske træner Søren Jakobsen, der fyldte 50 år.

Første periode var generelt jævnbyrdig, og det var ikke til at se, at der er 15 sejre til forskel på de to hold. Hjemmeholdet havde kampens første store chancer efter fem minutters spil, men gæsternes keeper diskede op med gode redninger. Det samme gjorde Evan Cowley i Bulldogs-målet, og så sluttede første periode 0-0.

I midten af anden periode gik der så hul i muren. Først gjorde Herning det til 1-0 og kort efter også til 2-0, før Bulldogs' Lukas Lundvald reducerede på straffeslag til stor glæde for de over 1600 tilskuere. Alt sammen inden for to minutter.

Herning var dog ikke færdige med at score. Midtvejs i tredje periode gjorde gæsterne det således til 3-1, og et minut før tid gjorde midtjyderne det også til 4-1 på tomt mål. Det blev kampens slutresultat.

Odense Bulldogs spiller næste kamp ude mod Esbjerg Energy søndag 1. marts kl. 16.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce