Annonce
Odense Bulldogs

Bulldogs modtager igen 1,5 point uden at have været i kamp: - Beslutningen var den bedste af de dårlige løsninger

Odense Bulldogs har ikke været i aktion på isen, siden holdet tog imod Frederikshavn White Hawks den 16. december. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
I alt er Odense Bulldogs blevet tildelt 7,5 point, for kampe som efter isligaens Covid-19 reglement er blevet aflyst - point holdet hellere ville have spillet sig til.

ISHOCKEY: Odense Bulldogs skulle være tørnet sammen med Aalborg Pirates, men nu er holdet ramt af endnu en covid-19 relateret aflysning.

Det er femte gang i træk, at de fynske hunde ikke kommer på isen for at afgøre kampen om hvem, der kan få point til tabellen - men i stedet bliver Odense og Aalborg tildelt 1,5 point hver, som isligaens reglement dikterer.

Odense Bulldogs' direktør Ole Nielsen ærgrer sig også over, at det desværre fortsætter på denne måde ind i 2022.

Annonce

- Det er ærgerligt, at kampene skal afgøres på den her måde - der er ingen tvivl om, at vi hellere ville spille for pointene. Top fire eller slutspilspladsen skal ikke afgøres på skrivebordet, men på isen, fortæller Ole Nielsen og fortsætter:

- Når det er sagt, så var jeg med til at stemme ja til den her beslutning tilbage før sæsonen startede, fordi beslutningen var den bedste af de dårlige løsninger, som vi kom frem til.

Covid-19 reglement i isligaen

I tilfælde af smitte i en Metal Liga-trup

Hvis et hold konstaterer smitte af en spiller, så skal alle holdets spillere og ledere cleares af en negativ COVID-19 test før de igen må deltage i kamp eller træning.

Kampe indenfor 48 timer skubbes 24 timer frem for at afvikle tests.

Hvis et hold har 7 eller flere smittede spillere (fra den indleverede Metal Liga Trup) efter afvikling af tests, så aflyses dette holds kampe til de igen har under 7 smittede (fra den indleverede Metal Liga Trup) og kampene afgøres ved at hvert hold modtager 1,5 point per ikke afviklede kamp.

Smitte skal dokumenteres via COVID-19 test fra myndighederne.

Nede på ni

De første to kampe som Odense Bulldogs fik aflyst var grundet smitte hos Sønderjyske, og efterfølgende kunne Bulldogs selv meddele, at der var smitte i truppen - og det er nu blevet til tre aflysninger.

Før nytår var 11 spillere ramt af corona, og selvom der ikke er kommet flere tilfælde til truppen, så er stadig ni spillere ramt, og endnu ikke raskmeldte i forhold til reglementet og retningslinjerne.

- Vi er nede på ni og håber på, at det går den rigtige vej. Nogle har været hårdere ramt end andre, og der er noget rust som skal bankes af efter næsten 14 dage uden kontinuerlig træning, fortæller Ole Nielsen.

Odense Bulldogs spillede den seneste kamp i ligaen den 16. december, og den lange pause midt på sæsonen er ikke optimal ifølge direktøren:

- Smitten i truppen har både påvirket træning og kampe, så udover at nogle kan have det hårdt efter smitte, så er holdet decimeret på den front, og det er ikke optimalt.

Hundene holder ottendepladsen i ligaen trods mange aflysninger, og har på nuværende tidspunkt 14,5 point ned til niendepladsen, som Rødovre Mighty Bulls indtager.

Odense Bulldogs næste kamp er torsdag, hvor holdet efter planen skal tage imod Rungsted Seier Capital - men det er endnu for tidligt at sige, om kampen gennemføres.

Annonce

Mest læste

Assens For abonnenter

Efter stormøde om spyt, hærværk og trusler skal forældre på banen: - Vi skal passe på med ikke at stigmatisere nogen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Nedbryderfirma fyret for anden gang efter ny asbest-afsløring: - Vi har fået en garanti for, at BR Miljøtech ikke længere vil være på byggepladsen

Erhverv For abonnenter

Svin med betændte klove blev transporteret af fynsk vognmand - en fik revet trynen revet af: - Det er kun toppen af isbjerget

Odense

I Byen Odense: Specialbutik genåbner i nyt lokale, stor kæde rykker deres butik ud af gågaden, og Madklubben åbner to nye restauranter

GOG For abonnenter

Uimodståelig Mathias Gidsel tilbage - og GOG viser sig som seriøs DM-kandidat

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Kerteminde

Ny drejning i byggeskandale: Byggebrødre med ejendomme på Fyn undersøges af politiet

Kerteminde For abonnenter

De synger stadigvæk ikke 'vi går aldrig hjem' på Den Røde: Regina kæmper dog videre trods nyt afslag

Kritikken hagler ned over omstridt virksomhed, men esbjergenserne boykotter ikke: - Folk har måske en mening, men de går oftest ud med en kasse under armen alligevel

Live Sport For abonnenter

Se matchen her: Holsted Tigers tog imod Esbjerg Vikings

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Nordfyn

Ukrainsk ambassadør på fynsk besøg: - Det gav dem en tryghed og en forståelse

Middelfart For abonnenter

Ægtepar vil kæmpe mod stor solcellepark: - Jeg har ikke bosat mig på landet for at se på solceller

OB

Bo Henriksen har noteret sig Hans Christian Bernats fejl og vil søge at udnytte det i pokalfinalen

Annonce