Annonce
Ishockey

Bulldogs leverede lille sensation i Esbjerg

Oliver Anker Christensen og Odense Bulldogs mødte på hjem-is og tidligt i sæsonen Esbjerg Energy, og tirsdag aften var der reprise i det vestjyske. Foto: Michael Bager
Yannick Vedel scorede til 3-2 i tredje periode, og dermed lignede det en sejr, men Esbjerg udlignede kort før tid, så kampen gik i forlængelse. Men Bulldogs sejrede 4-3.

ISHOCKEY: Odense Bulldogs leverede en stærk præstation i Esbjerg og viste, at holdet trods en forsigtig økonomisk kurs og genopretningsplan igen kan mønstre en vis slagkraft i ligaen.

Ryan Bourbonnais bragte Odense foran i første periode, men Brett Welychka udlignede for Esbjerg, der sidst var mester i 2017.

I anden periode bragte Mathew Pistilli hjemmeholdet foran 2-1, men Henry Hardarsson udlignede for Odense i powerplay, så spændingen var intens inden tredje periode.

Bulldogs sniffede til den lille sensation, da gæsterne kom foran 3-2 midt i 3. periode. Det var Yannick Vedel, der nettede for Bulldogs.

Og 3-2 lignede slutresultatet på en aften, hvor Bulldogs-lejren givet har fattet nyt mod på tilværelsen i en lang sæson, hvor gæsterne åbnede for mulighederne, når det gælder om at kvalificere sig til slutspillet blandt de otte første hold.

Men Esbjerg udlignede i de berygtede døende sekunder, og kampen gik i forlængelse.

Og det var Bulldogs, som med en scoring sikrede sig sejren og dermed de to point, som man får, når man vinder efter forlængelsen, og mon ikke, at ærgrelsen over ikke at hente alle tre point hurtigt var forsvundet efter den forløsende fjerde scoring.

Men samlet lagde Odense dermed stærkt op til fredagens hjemmekamp klokken 19.30 mod Frederikshavn White Hawks.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Grundejere i Odense kan nedlægge veto: Forbehold for mindesmærke over nazismens ofre vækker vrede

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Erhverv For abonnenter

Sortebro Kro: - Får hoteller og konferencer ikke gang i forretningen, står vi som branche og ser ned i et kæmpe hul

Annonce