Annonce
Sport

Bulldogs kørt over på tre minutter

Trods Bulldogs' elendige periode, så roser Michael Eskesen sine holdkammerater for ikke at bakke ud af kampene. Arkivfoto: Michael Bager
Odense Bulldogs fulgte godt med topholdet Aalborg Pirates søndag eftermiddag, men tre dårlige minutter skulle vise sig at være fatale for fynboerne.

Ishockey: Derouten fortsætter for Odense Bulldogs, der nu har tabt 15 kampe i streg, efter Odense-klubben søndag eftermiddag tabte med 6-4 til Aalborg Pirates.

Odense Bulldogs bed dog ellers godt fra sig mod overmagten.

1. periode endte således 1-1, mens man kort inde i anden periode kom foran med 2-1.

Desværre kunne Odense Bulldogs ikke modstå nordjydernes powerplay, der brød Odense-defensiven ned til 2-2 godt ni minutter inde i anden periode.

Skidt blev værre da Aalborg Pirates i tidsrummet mellem spilleminutterne 17.02 og 19.25 i 2. periode lykkedes med at score hele tre gange.

Selvom Bulldogs formåede at hive sig selv op og vinde 3. periode med 2-1, rakte det ikke til point i Aalborg, da det fynske hold måtte se sig slået med 6-4.

Bulldogs-kaptajn, Michael Eskesen, kalder Bulldogs' sammenbrud for symptomatisk for sæsonen.

- Det er bare et bundholds lod. Vi er ramt på selvtilliden, så der skal ikke meget til at få det hele til at vælte. Det ser til tider bekymrende let ud for modstanderen at score, og det er frustrerende. Men selvom det ofte er David mod Goliath, når vi spiller, så er der ingen af drengene, der bakker ud, sagde Michael Eskesen efter kampen.

Odense Bulldogs næste chance for en sejr er på hjemmebane fredag 20. december mod Herlev Eagles klokken 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];