Annonce
Ishockey

Bulldogs i nye og flotte rammer

Odense Bulldogs-backen Asger Petersen ses her i aktion mod Esbjerg Energys Travis Brown tidligere på efteråret. Odense tabte 2-3 i egen Vinmedkant Arena efter forlænget spilletid. Foto: Michael Bager
Odense gæster tredjeplacerede Esbjerg Energy, der har fået ny opgraderet hallen til en pris af 62 millioner kroner.

ISHOCKEY: Når Odense Bulldogs tirsdag aften løber ind på isen i Esbjerg, kan gæsterne glæde sig til nye og flotte rammer hos det syvdobbelte mesterhold, der sidst tog guldet i 2017.

Esbjerg Energy kan nu hive 4100 tilskuere ind i den nye hal, som har kostet 62 millioner kroner. Den nye skøjtehal blev indviet i marts, hvor der var fuldt hus mod Frederikshavn.

Esbjerg har indledt sæsonen i fin stil og ligger på tredjepladsen med 17 point efter 11 runder, mens Odense Bulldogs ligger sidst af de ni hold med syv point, men dog kun for 10 kampe.

Odense Bulldogs har i sæsonstarten ofte spillet ganske fornuftigt og lovende, selv om selskabet stadig kører en yderst realistisk og pænt stram økonomisk.

Bulldogs kommer lige fra en fredagskamp hjemme mod topholdet Aalborg Pirates, der sejrede 4-1 i Vinmedkant Arena. Efter turen til Esbjerg venter endnu en svær opgave, når Frederikshavn gæster Odense på fredag.

Bulldogs skal så småt passe på, at afstanden til nummer otte Herning og nummer syv Rødovre ikke bliver for markant. Herning har elleve point for 11 kampe, men er traditionelt et hold, der optimerer sig i løbet af sæsonen. De øverste otte af de ni hold går videre til slutspillet.

Kampen i Esbjerg tirsdag aften spilles klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce