Annonce
Bulldogs

Bulldogs i klart nederlag i Herning

Odense Bulldogs-truppen løb tirsdag aften på isen i Herning til et nederlag på 2-8. Foto: Nils Svalebøg
Odense tabte tirsdag aften 2-8 hos Herning Blue Fox, der er ligaens mest formstærke hold for øjeblikket.
Annonce

ISHOCKEY: Odense Bulldogs er kommet ned på jorden igen.

Efter 19 kampe uden sejr fik fynboerne vendt skuden under holdets nye træner, canadiske Marc Lefebvre, med tre gevinster på stribe, men med et nederlag tirsdag aften i Herning på 2-8 har Bulldogs nu tabt to kampe i træk - først 1-3 til Sønderjyske på udebane, hvor hjemmeholdet lukkede tingene i tredje og sidste periode, og så altså til Herning Blue Fox, tirsdag aften.

Nu er Sønderjyske og Herning altså heller ikke de nemmeste modstandere. Sønderjyderne er altid en udfordring i Vojens, og Herning Blue Fox med profilen Morten Poulsen tilbage er holdet i storform i ligaen for øjeblikket. Midtjyderne, der er placeret som nummer tre i ligaen, har nu vundet 12 af de seneste 13 kampe og er suverænt i top i alle former for formbarometer.

Bulldogs chokstartede ellers i Herning, da Kristian Kragh bragte Odense foran med 1-0 allerede efter fire minutters spil. Men med fire scoringer fordelt over resten af første periode lukkede det formstærke hjemmehold reelt tingene.

En reducering til 2-5 ved Brock Beukeboom i det 29. minut hjalp ikke Bulldogs. Hjemmeholdet scorede yderligere to gange i anden periode.

Der blev kun scoret en enkelt gang i tredje periode, hvor Herning Blue Fox lukkede opgøret til 8-2.

Bulldogs, der er isoleret i bunden af ligaen, spiller næste kamp på fredag hjemme mod Esbjerg Energy.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce