Annonce
Bulldogs

Bulldogs i klart nederlag i Herning

Odense Bulldogs-truppen løb tirsdag aften på isen i Herning til et nederlag på 2-8. Foto: Nils Svalebøg
Odense tabte tirsdag aften 2-8 hos Herning Blue Fox, der er ligaens mest formstærke hold for øjeblikket.

ISHOCKEY: Odense Bulldogs er kommet ned på jorden igen.

Efter 19 kampe uden sejr fik fynboerne vendt skuden under holdets nye træner, canadiske Marc Lefebvre, med tre gevinster på stribe, men med et nederlag tirsdag aften i Herning på 2-8 har Bulldogs nu tabt to kampe i træk - først 1-3 til Sønderjyske på udebane, hvor hjemmeholdet lukkede tingene i tredje og sidste periode, og så altså til Herning Blue Fox, tirsdag aften.

Nu er Sønderjyske og Herning altså heller ikke de nemmeste modstandere. Sønderjyderne er altid en udfordring i Vojens, og Herning Blue Fox med profilen Morten Poulsen tilbage er holdet i storform i ligaen for øjeblikket. Midtjyderne, der er placeret som nummer tre i ligaen, har nu vundet 12 af de seneste 13 kampe og er suverænt i top i alle former for formbarometer.

Bulldogs chokstartede ellers i Herning, da Kristian Kragh bragte Odense foran med 1-0 allerede efter fire minutters spil. Men med fire scoringer fordelt over resten af første periode lukkede det formstærke hjemmehold reelt tingene.

En reducering til 2-5 ved Brock Beukeboom i det 29. minut hjalp ikke Bulldogs. Hjemmeholdet scorede yderligere to gange i anden periode.

Der blev kun scoret en enkelt gang i tredje periode, hvor Herning Blue Fox lukkede opgøret til 8-2.

Bulldogs, der er isoleret i bunden af ligaen, spiller næste kamp på fredag hjemme mod Esbjerg Energy.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Danmark

Genlæs livebloggen: Britta Nielsen idømt mere end seks års fængsel

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce