Annonce
Sport

Bulldogs henter svensk bagkædeforstærkning

Albin Lindgren skal forsøge at hjælpe Bulldogs væk fra Metalligaens sidsteplads. Foto: Odense Bulldogs
Odense Bulldogs skriver kontrakt med 25-årige Albin Lindgren for resten af sæsonen. Den svenske back har en fortid i den danske liga.
Annonce

ISHOCKEY: Odense Bulldogs har lukket 148 mål ind i sæsonens hidtidige 34 kampe. Det er en del flere end Rødovre og Herlevs henholdsvis 122 og 98. Og netop de to hold skal Odense forsøge at indhente i sæsonens resterende kampe.

Det projekt er nu gjort en anelse nemmere efter tirsdagens offentliggørelse af den svenske back Albin Lindgren, der har en fortid i både Sverige, Norge og Danmark.


Jeg har erfaring fra den danske liga, så jeg kender holdet og håber på at kunne gøre en forskel

Albin Lindgren


Lindgren debuterede for Skövde IK i den tredjebedste svenske Hockeyettan i 2013, hvor han spillede frem til 2018 - med et par afstikkere blandt andet til VIK Västerås i den bedste svenske række, hvor det blev til seks optrædener.

Herefter kom han til Stjernen i Norge, hvor også Bulldogs Michael Eskesen har en fortid, inden Frederikshavn hentede ham til Danmark i 19/20-sæsonen. I denne sæson har han spillet 20 kampe for norske Vålerenga med to mål og ni assist til følge.

Annonce

En rutineret herre på 25 år

I en pressemeddelelse fra Odense Bulldogs har den svenske nyerhvervelse følgende reaktion ovenpå sit skifte til den fynske klub:

- Jeg ser frem til at spille for Bulldogs, og hjælpe dem i jagten på playoff-pladsen. Jeg tror, jeg kan hjælpe holdet med mine gode løb og nogle gode aflevering. Jeg har erfaring fra den danske liga, så jeg kender holdet og håber på at kunne gøre en forskel, siger Lindgren, der leverede fem mål og 15 assist i 48 kampe for Frederikshavn sidste sæson.

Bulldogs cheftræner Marc Lefebvre, tror at Lindgren kan gøre en forskel med det samme:

- Albin er en erfaren to-vejs forsvarsspiller, der vil bidrage med noget meget tiltrængt offence fra den blå linje. Han har gode erfaringer fra den danske pokalturnering med White Hawks sidste sæson. Hans kendskab vil bringe ham direkte ind i startopstillingen, og give noget stabilitet i forsvaret, siger Odenses canadiske træner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Middelfart For abonnenter

Brenderups borgere tog sagen i egen hånd og lavede deres egen solcellepark: Her er fire ting, der fik projektet til at lykkes

Odense

Afdelingschef erkender fejl i motorbane-sag: - Vi har ikke været skarpe nok

Annonce