Annonce
Bulldogs

Bulldogs fåmælt efter voldstiltale mod spiller fra Frederikshavn

Henrik Benjaminsen, sportschef i Odense Bulldogs, vil nu lade retten tale. Foto: Kim Rune
Bulldogs' sportschef Henrik Benjaminsen ønsker ikke at kommentere, at anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi har besluttet at hive Frederikshavn-spiller Kristian Jensen i retten efter det voldsomme overfald på Lucas Bjerre Rasmussen.
Annonce

ISHOCKEY: Odense Bulldogs-ledelsen tager meldingen om, at Nordjyllands Politi har rejst tiltale mod Kristian Jensen for vold mod Bulldogs-spilleren Lucas Bjerre Rasmussen til efterretning.

- Det er meget enkelt, hvad vi mener om det. Vi har ingen kommentarer, fordi det jo nu ikke er en sag for os, siger sportschef Henrik Benjaminsen, der også er medlem af bestyrelsen i selskabet bag Odense Bulldogs.

Benjaminsen arbejder civilt som advokat og kender selvsagt til de juridiske spidsfindigheder i sagen, hvor retten skal bedømme, hvor stor betydning det vil have for vurderingen, at Kristian Jensens handling faldt i en sport, der er præget af stor fysisk indsats. Og hvor sammenstød og kontante aktioner er en del af sporten - akkurat som det eksempelvis gælder i håndbold og fodbold. Dog på hver sine typiske faconer i de tre idrætsgrene.

Logisk nok har Nordjylland Politi - alene ved at rejse tiltale - vurderet, at Kristian Jensens handling lå ud over acceptabel grænse i forhold til straffeloven. Nu skal retten så vise, om man deler den opfattelse.

Henrik Benjaminsen har selv en lang karriere bag sig på isen - først for Esbjerg og siden for Odense Bulldogs.

Den tiltalte Kristian Jensen er selv vokset op i Odense Bulldogs, hvor det blev til flere kampe for ligaholdet, inden han satte kursen mod udlandet for siden at komme tilbage til dansk ishockey. Her har han spillet for Sønderjyske og siden Frederikshavn.

Lucas Bjerre Rasmussen er endnu ikke vendt tilbage til ishockey efter det voldsomme overfald, som fandt sted i en kamp mellem Frederikshavn og Odense fredag den 20. september.

Den unge Bulldogs-spiller blev slået bevidstløs af Kristian Jensens overfald, der efterlod ham med et brud i ansigtet og en hjernerystelse.

Foruden at skulle i retten mod en voldstiltale er Kristian Jensen også blevet idømt en karantæne fra ishockey, der løber frem til december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce