Annonce
Bulldogs

Bulldogs fåmælt efter voldstiltale mod spiller fra Frederikshavn

Henrik Benjaminsen, sportschef i Odense Bulldogs, vil nu lade retten tale. Foto: Kim Rune
Bulldogs' sportschef Henrik Benjaminsen ønsker ikke at kommentere, at anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi har besluttet at hive Frederikshavn-spiller Kristian Jensen i retten efter det voldsomme overfald på Lucas Bjerre Rasmussen.

ISHOCKEY: Odense Bulldogs-ledelsen tager meldingen om, at Nordjyllands Politi har rejst tiltale mod Kristian Jensen for vold mod Bulldogs-spilleren Lucas Bjerre Rasmussen til efterretning.

- Det er meget enkelt, hvad vi mener om det. Vi har ingen kommentarer, fordi det jo nu ikke er en sag for os, siger sportschef Henrik Benjaminsen, der også er medlem af bestyrelsen i selskabet bag Odense Bulldogs.

Benjaminsen arbejder civilt som advokat og kender selvsagt til de juridiske spidsfindigheder i sagen, hvor retten skal bedømme, hvor stor betydning det vil have for vurderingen, at Kristian Jensens handling faldt i en sport, der er præget af stor fysisk indsats. Og hvor sammenstød og kontante aktioner er en del af sporten - akkurat som det eksempelvis gælder i håndbold og fodbold. Dog på hver sine typiske faconer i de tre idrætsgrene.

Logisk nok har Nordjylland Politi - alene ved at rejse tiltale - vurderet, at Kristian Jensens handling lå ud over acceptabel grænse i forhold til straffeloven. Nu skal retten så vise, om man deler den opfattelse.

Henrik Benjaminsen har selv en lang karriere bag sig på isen - først for Esbjerg og siden for Odense Bulldogs.

Den tiltalte Kristian Jensen er selv vokset op i Odense Bulldogs, hvor det blev til flere kampe for ligaholdet, inden han satte kursen mod udlandet for siden at komme tilbage til dansk ishockey. Her har han spillet for Sønderjyske og siden Frederikshavn.

Lucas Bjerre Rasmussen er endnu ikke vendt tilbage til ishockey efter det voldsomme overfald, som fandt sted i en kamp mellem Frederikshavn og Odense fredag den 20. september.

Den unge Bulldogs-spiller blev slået bevidstløs af Kristian Jensens overfald, der efterlod ham med et brud i ansigtet og en hjernerystelse.

Foruden at skulle i retten mod en voldstiltale er Kristian Jensen også blevet idømt en karantæne fra ishockey, der løber frem til december.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Annonce