Annonce
Odense Bulldogs

Bulldogs-direktør stopper om fem uger

Ulla Vahl-Møller under spillerpræsentationen før sæsonen af Odense Bulldogs på First Hotel Grand i Odense. Foto: Frederik Nordhagen
Den nuværende direktør Ulla Vahl-Møller stopper og Bulldogs søger ny direktør, som Sport Fyn afslørede tirsdag.

ISHOCKEY: Odense Bulldogs' nuværende direktør Ulla Vahl-Møller bekræfter nu, at hun stopper som direktør i klubben med fratrædelse den 30. november.

Hun har ifølge en meddelelse til samarbejdspartnere og andre fra Bulldogs taget imod nye udfordringer efter 13 måneder på posten.

Sport Fyn afslørede tirsdag, at Bulldogs var på jagt efter en ny direktør med et jobopslag hos et headhunter-firma. Nu erkender Bulldogs' bestyrelsesformand Thomas Hertz Andersen, at det er sådan det forholder sig.

Annonce

- Jeg har sat stor pris på vores samarbejde, og holder meget af Odense Bulldogs og de mange ildsjæle omkring ishockeyen her i Odense – og jeg vil naturligvis fortsætte mit arbejde med fuld loyalitet, indsats og engagement frem til min sidste arbejdsdag, siger Ulla Vahl-Møller i meddelelsen

- Vi har været glade for samarbejdet med Ulla og bestyrelsen kan kun sige, at vi har været yderst tilfredse med Ulla’s indsats, i den tid hun drevet klubben, siger bestyrelsesformand Thomas Hertz Andersen

Intet hastværk

Ifølge Thomas Hertz Andersen har ansættelsen af en ny direktør intet hastværk, selv om der i jobannoncen står "hurtigst muligt".

I overgangsperioden overlades de daglige ledelsesopgaver til den tidligere GOG-direktør Arne Buch, der får hjælp fra de øvrige bestyrelsesmedlemmer og øvrige personer.


Jeg vil naturligvis fortsætte mit arbejde med fuld loyalitet, indsats og engagement frem til min sidste arbejdsdag,

Ulla Vahl-Møller


Arne Buch er bestyrelsesmedlem i Bulldogs og  kommerciel rådgiver via sit firma Buch Consult, hvis øvrige aktiviteter fortsætter uforandret.

I meddelelsen hedder det i øvrigt:

Bulldogs Odense har som alle andre, måttet se til at der er sket forandringer, som vi ikke selv er herre over. Det er derfor med stor glæde, at bestyrelsesformand Thomas Hertz Andersen, kan konstatere at Bulldogs på trods har oplevet stigende interesse fra det fynske erhvervsliv og fra personer, der som frivillige hjælper ishockeyen i Odense.

- Vi oplever fremgang i antal af nye sponsorer, der sammen med de mange nuværende loyale sponsorer har vist et stort engagement for at styrke klubben i en turbulent periode. Dette har Ulla Vahl-Møller en stor aktie i. Det er en styrket klub, der siger tak for denne gang til Ulla Vahl-Møller og et velkommen til en ny direktør, når denne er fundet, udtaler Hertz Thomas Hertz Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Grundlovsforhør: 40-årig mand fra misbrugsmiljøet varetægtsfængslet efter knivstikkeri på åben gade

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce