Annonce
Sport

Bulldogs baskede Esbjerg

Lukas Lundvald (21) og Yannick Vedel (4) var fredag aften med til at slå Esbjerg Energy. Arkivfoto: Michael Bager
Odense Bulldogs sejrede efter en stærk 2. periode, hvor Bulldogs scorede fire gange.

Ishockey: Odense Bulldogs' offensiv spillede strålende, da Bulldogs fredag aften slog Esbjerg Energy med 7-4.

Kampen startede skidt for Bulldogs, da gæsternes Matthew Pistilli kun skulle bruge 1 minut og 39 sekunder på at brage pucken i kassen.

Chokstarten blev værre blot syv minutter senere, hvor Esbjerg Energy udbyggede deres føring til 2-0.

Dermed lignede det tredje nederlag i streg for Bulldogs, men så vågnede Yannick Vedel op til dåd.

Den 25-årige Bulldogs-spiller reducerede til 2-1 seks minutter før pause, mens han blot tre minutter inde i 2. periode igen nettede til 2-2.

Aftenens fremmødte fans skulle dog ikke vente længe på flere jubelbrøl, da Yannick Vedels anden scoring blot var startskuddet til en målrig periode.

Fem minutter senere scorede den blot 19-årige Rasmus Simonsen først til 3-2, hvorefter Henry Hardarsson små tre minutter senere udbyggede til 4-2.

I 2. periodes slutfase scorede begge hold en enkelt gang, hvilket lagde op til en spændende 3. periode ved stillingen 5-3.

Bulldogs satte dog tingene på plads i 3. periode, hvor de vandt 2-1 på mål af Yannick Vedel og Jack Walker.

Med sejren på 7-4 kommer Bulldogs godt ind til søndagens kamp, hvor Herlev Eagles kommer på besøg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Brandvæsenet måtte rykke ud: Brand i lade

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Odense For abonnenter

Tidligere overlæge fra OUH efter dødsfald på Havebæk: Forbryderisk ikke at reagere

Annonce