Annonce
Assens

Buhls svar til SF: Populistiske idéer har jeg ikke

Niels Buhl, Faaborg. Arkivfoto: Jens Wognsen
Annonce

Poul Erik Kristiansen SF (Assens) kalder mine tanker i mit indlæg på Mit Fyn 22 dec. for populistiske ideer (kommentarfeltet facebook). Det kan jeg ikke helt følge.

Min grundlæggende holdning, er at CO2 besparelser på fødevareområdet først og fremmest skal leveres af landbruget selv ved at forbedre hele produktionsapparatet. Landbruget har gjort det mange gange gennem de sidste 50 år og vil helt sikkert kunne gøre det igen. Vi har nemlig nogle af verdens bedste landmænd. På den måde sikrer vi også, at arbejdspladser bliver i Danmark.

Jeg mener ikke, at det er folketingspolitikeres eller kommunalpolitikeres opgave at trække fødevarebegrænsninger ned over hovedet på enkelte dele af befolkningen. I dette tilfælde den del af pensionister, som er fuldstændig afhængige af den mad, de kan få gennem kommunal madservice. Det er en lille ting. Men ikke for dem det rammer. Jeg mener, at danskerne som helhed gerne vil bidrage til et bedre klima. Jeg mener, at den ældste del af pensionisterne bidrager rigeligt, eftersom manges CO2 forbrug i denne aldersgruppe er meget lavt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Middelfart For abonnenter

Brenderups borgere tog sagen i egen hånd og lavede deres egen solcellepark: Her er fire ting, der fik projektet til at lykkes

Odense

Afdelingschef erkender fejl i motorbane-sag: - Vi har ikke været skarpe nok

Annonce