Annonce
Assens

Buhls og Thomsens populisme

Lokaldebat: Det gør næppe indtryk på ret mange, at Niels Buhl, der tydeligvis ikke har læst klimastrategien, lægger sig på linje med Søren Thomsen i forsøget på at afspore klimadebatten. Den vægelsindede Niels Buhl har i løbet af en kort årrække været medlem af stort set alle de politiske partier, der findes. Det kan derfor ikke overraske, at han nu ender med at erklære sig enig med klimaskeptikerne i Dansk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti.


Både under og efter sidste byrådsmøde bad jeg forgæves Søren Thomsen om at dokumentere sin løse påstand om, at plejehjemsbeboerne ikke længere må vælge kødretter.

Flemming Risskov Jørgensen, byrådsmedlem for SF


Det er derimod mere bekymrende, at den konservative spidskandidat bevidst forsøger at italesætte den vedtagne klimastrategi på en vildledende måde, hvor han opfinder synspunkter, der slet ikke indgår i strategien.

Både under og efter sidste byrådsmøde bad jeg forgæves Søren Thomsen om at dokumentere sin løse påstand om, at plejehjemsbeboerne ikke længere må vælge kødretter. Den 19/12 skrev han så følgende på sin Facebookside: ”Jeg er udmærket godt klar over, at en vedtagelse af klimastrategien ikke nødvendigvis 1:1 betyder en afskaffelse af oksekød på plejehjem”. Men på trods af sin indrømmelse af, at oksekødsretterne ikke vil blive afskaffet, indrykkede Thomsen to dage efter et læserbrev i denne avis, hvor han igen påstod det modsatte. Han skrev direkte, at han havde stemt imod strategien fordi, den sender kalvesteg og sovs ud af plejehjemmene”. Mage til selvmodsigende dobbeltspil skal man lede længe efter.

Da Ena Nørgaard sad i byrådet, stod der respekt om Det Konservative Folkeparti. Men nu fører hendes efterfølger sig frem med stråmandsargumenter og fremfører påstande, som han godt ved er forkerte.

Mener man i den konservative vælgerforening, at det er en hæderlig måde at føre politik på?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

Ole Tobiasen spøger som træneremne i OB

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce